E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıPiyasalar FED'i bekleyecek---

Piyasalar FED'i bekleyecek

Piyasalar FED'i bekleyecek
12 Eylül 2013 - 09:19 borsagundem.com

Suriye’ye yönelik kaygıların azalması ile hafta başından bu yana % 7 yükseliş kaydeden BİST dün güne kar realizasyonları ile başladı

Suriye’ye yönelik kaygıların azalması ile hafta başından bu yana %7 yükseliş kaydeden BİST dün güne kar realizasyonları ile başladı. Gün içinde gelen kar realizasyonlarını 71.000 seviyeleri üzerinde karşılamayı başaran Endeks sonrasında yatay bir seyir izlediği günü 16 puan düşüşle 71.772 seviyesinden tamamladı. Suriye konusunda rahatlayan piyasalar önümüzdeki hafta FED’in yapacağı toplantıya odaklanmış görünüyor. Özellikle FED’in 18 Eylül’de yapacağı toplantıda tahvil alımlarını azaltmaya başlayabileği beklentisinin piyasaların baskı altına alabileceğini düşünüyoruz. Bugün piyasalar içeride saat 10:00’da açıklanacak Temmuz ayı cari açık verileri (beklenti cari açığın 5.3 milyar dolar seviyesinde gelmesi yönünde) dışarıda ise ABD haftalık işsizlik başvuruları verisini izleyecek. Güne yatay bir seyirle başlamasını beklediğimiz piyasaların, sonrasında yurt dışı piyasaları ve açıklanacak verileri takip ederek dalgalı bir seyir izleyeceğini düşünüyoruz.
ŞEKER YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)