E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPiyasalar çöküşün eşiğinde değil---

Piyasalar çöküşün eşiğinde değil

Piyasalar çöküşün eşiğinde değil
04 Ekim 2021 - 14:28 borsagundem.com

JPMorgan EMEA CEO'su: Enerji piyasası Avrupa'da bir fırtına ile karşı karşıya

JPMorgan Chase & Co.'nun Avrupa'daki üst düzey yöneticisi, enerji piyasasının bir fırtına ile karşı karşıya olduğunu ve "petrol ve doğalgaz fiyatlarının ne zaman toparlanacağına dair bir kesinlik olmadığı"nı bildirdi.

Firmanın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) CEO'su Vis Raghavan, Londra'daki bir röportajda bir süreliğine değişken düzeltmeler dönemi beklediğini belirterek, "Ancak eşi benzeri görülmemiş seviyelerde nakit dağıtma fırsatları arayan çok sayıda yatırımcıyla birlikte, piyasa çöküşünün eşiğinde değiliz. Ayrıca, sermaye piyasası faaliyeti, özellikle hisse senetlerinde yüksek kalmaya devam ediyor. Hem nakit hem de türevlerdeki hisse senedi hacimleri hala yüksek ve bu ivme devam edecek gibi görünüyor. Birleşme ve satın alma faaliyetleri rekor seviyede ve bu da azalma belirtisi göstermiyor. Kredi ve faiz işlemleri covid öncesi seviyelere normalleşiyor" açıklamasını yaptı.

Piyasalar China Evergrande Group'un mali sıkıntılarını dikkatle takip ediyor olsa da, Raghavan bunun sonucunda çok fazla bozulma beklemiyor.

Küresel borsalar yüksek enflasyona hazır değil

Enflasyon artarken nasıl portföy oluşturmalı?

Borsa İstanbul'da tepki süreci devam ediyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)