E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisPİYASA DOLANDIRICILARI YATIRIMCILARIN PARASINI GASP EDİYOR---

PİYASA DOLANDIRICILARI YATIRIMCILARIN PARASINI GASP EDİYOR

PİYASA DOLANDIRICILARI YATIRIMCILARIN PARASINI GASP EDİYOR
24 Ekim 2010 - 20:58 borsagundem.com

Başında Siirtli Fevzi isimli bir oyuncunun bulunduğu grubun hisseyi 2 liradan 8 liraya taşıdıktan sonra satışa geçtiği söyleniyor

BORSAGUNDEM.COM Datagate Bilgisayar hisselerindeki fiyat hareketinin arkasında borsada son yılların en büyük grubunun olduğu konuşuluyor. Kemer Country’den yönetilen grubun çok sayıda hissede benzer operasyonlar yaptığı öne sürülüyor. Datagate Bilgisayar hisselerin de ise grubun Siirtli Fevzi ismiyle tanınan üyesinin operasyon yaptığı ve hisseyi 2 liradan 8 liraya kadar taşıdıktan sonra satışa geçtiği dile getiriliyor. Bu arada; iki gündür taban olan hisseler kısa sürede 8.5 liradan 6.5 liraya kadar geriledi! Siirtli Fevzi’nin, yancıları kullanarak çok sayıda kişiyi mağdur ettiği biliniyor. Grubun ağına düşen yatırımcılar çaresiz! Grubun çok sayıda hissede benzer operasyonları yaptığı ve daha sonra kazancı, kendi aralarında paylaştıkları mağdur yatırımcılar tarafından dile getiriliyor. Aynı grubun Kelebek Mobilya ve Frigo Pak hisselerinde benzer bir vurgun yapmaya hazırlandıkları iddia edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)