E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriPiyasa değeri en yüksek 10 şirket---

Piyasa değeri en yüksek 10 şirket

Piyasa değeri en yüksek 10 şirket
07 Mart 2023 - 19:45 borsagundem.com

Hisseleri Borsa İstanbul'da işlem gören en yüksek piyasa değerine sahip 10 şirket açıklandı

Bugün borsada piyasa değeri en yüksek 10 şirket açıklandı. Sasa Polyester, 253,2 milyar TL piyasa değeri ile listenin en üst sırasında yer aldı. İkinci sırada 216,5 milyar TL Piyasa değeri ile Ford Otosan yer alırken, Koç Holding 213 milyar TL piyasa değeri ile üçüncü sırada yerini aldı.

Listede dördüncü sırada ise 197,7 milyar TL piyasa değeri ile Enka İnşaat yer alırken, Türk Hava Yolları 194,5 milyar TL piyasa değeri ile beşinci sırada yerini aldı. Tüpraş, Ereğli Demir Çelik, Şişe Cam, İskenderun Demir Çelik ve İş Bankası (C) da listeye dahil olan diğer şirketler arasında yer alıyor.

Bu şirketlerin piyasa değerleri, borsadaki günlük fiyat hareketlerine bağlı olarak sürekli olarak değişebilir. Ancak bugün itibarıyla, Sasa Polyester listenin zirvesinde yer alıyor.

Piyasa değeri en yüksek 10 şirket ve listesi şöyle:

En fazla para girişi olan hisseler 07/03/2023

 

Fed Başkanı Powell'dan kritik faiz mesajı

 

Borsa günü düşüşle tamamladı

 

Şirketlerin korkulu rüyası: Kredi notu

 

Yarın iki şirketin fiili dolaşım pay oranı değişiyor

 

Barem Ambalaj yatırım için krediyi buldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş08 Mart 2023 00:02

    Sasa başta,Komedi resmen...Bizim aptal küçük yatırımcılar Sasanın fiatını şişire şişire lider yaptılar...Patronları bile bizim şirket bu kadar etmez diyor,gelde anlat bizim dangalak yatırımcılara...

  • Küçük yatrımcı07 Mart 2023 20:14

    KOMYAPI, KOMPEN, DiVAPAN bu üç şirket Bera holding bünyesindeki şirketlerdir.KOMYAPI, TOKİ bünyesinde ülkenin dört bir yanında binlerce konut üretimi yaparak ön plana çıkmıştır.KOMPEN İnşaat ve Yapı Malzemeleri, Bera Holdingin en tanınan markalarından biri olan Kompen, PVC Kapı-Pencere sistemleri, Yalı Baskı (Vinil Siding), Panjur ve Isıcam sistemlerinin; üretim, pazarlama ve montaj alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir. DiVAPAN Üretimini, 30.686 m²si kapalı, 171.522 m² alanda gerçekleştiren Divapan, ülkemizin MDF ve MDF lam üretimi yapan köklü sanayi kuruluşlarındandır. Bu üç şirketi, müsait olunca bir okuyun isterseniz. Berayı da görelim.

  • Hakkı 07 Mart 2023 21:30

    Bize ne. almıyorum, halde başka kapıya