E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPink Floy'dun solisti Roger Waters, Polonya konserlerini iptal etti---

Pink Floy'dun solisti Roger Waters, Polonya konserlerini iptal etti

Pink Floy'dun solisti Roger Waters, Polonya konserlerini iptal etti
25 Eylül 2022 - 11:29 borsagundem.com

Polonya basınında yer alan haberlere göre, Pink Floyd'un solisti Roger Waters, Polonya'da 21-22 Nisan yapmayı planladığı konserleri iptal etti.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sürerken, etkileri kültür ve sanat dahil pek çok alanda da görülmeye devam ediyor. Ünlü isimler savaşa tepkilerini göstermek için farklı hamlelerde bulunurken Pink Floyd efsanesi de sık sık savaşla ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor.

Son  olarak da Roger Waters’ın nisan ayında iki konser vermeyi planladığı Krakow’daki Tauron Arena’dan bir yetkili, konserlerin artık gerçekleşmeyeceğini duyurdu. Tauron Arena’dan Lukasz Pytko, “Roger Waters’ın menajeri hiçbir sebep göstermeden çekilmeye karar verdi” dedi.

Waters’ın “This Is Not a Drill” konser turunun web sitesinde daha önce 21-22 Nisan tarihlerinde yapılması planlanan Krakow konserleri de listelenmedi.

Krakow’daki belediye meclis üyelerinin gelecek hafta, müzisyenin Ukrayna’daki savaşa ilişkin tutumuna yönelik, Waters’ı istenmeyen kişi olarak adlandırması konuşuluyordu.

Waters, bu ayın başlarında first lady Olena Zelenska’ya, açık mektup yazmış ve Batı’yı Ukrayna’ya silah sağladığı için eleştirirken özellikle de Washington’u suçlamıştı. Waters, daha önce de NATO’yu Rusya’yı kışkırtmakla suçlayarak eleştirmişti. (Sözcü) 

Polonya'dan Almanya'ya dış politika eleştirisi

Pink Floyd'un solisti Waters'tan İsrail'e tepki

Rusya Ukrayna savaşı iki bölgede kilitlendi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)