E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin​Pilottan kuleye: Maç kaç kaç---

​Pilottan kuleye: Maç kaç kaç

​Pilottan kuleye: Maç kaç kaç
08 Temmuz 2014 - 23:44 borsagundem.com

Dünya Kupası maçı sırasında yolcuların isteği üzerine pilottan kuleye şaşırtan soru...

Almanya-Fransa çeyrek final maçı sırasında uçuşta olan Alman ve Fransız yolcuların isteği üzerine telsizden kuleye seslenen pilot, maçın durumunu sordu

Dünya Kupası'nda geçtiğimiz cuma günü Almanya ile Fransa arasında oynanan maç sırasında uçuşta olan yolcular da maç sonucunu öğrenmek için uçuş görevlilerinden istekte bulunması üzerine pilot kule görevlilerinden maçın durumunu sordu. Geçtiğimiz cuma günü çeyrek final maçları için televizyon başına koşan futbolseverler Almanya'nın Fransa'yı 1-0 yenmesine tanıklık ederken, maçı izlemek istemelerine rağmen uçuşta olan Fransız ve Alman turistler merakla sonucu öğrenmeye çalıştı.

Maçın oynandığı akşam saatlerinde uçuşta yer alan yolcular sürekli kabin görevlilerinden maçın durumunu sordu. Bunun üzerine kabin görevlilerinin pilotlara yolcuların isteğini iletmesi üzerine bir yolcu uçağı pilotu Atatürk Havalimanı Kontrol Kulesi ile bağlantıya geçerek, "Efendim Fransız ve Alman yolcular maçla ilgili bir gelişme var mı diye sorarlar, yardımcı olabilir misiniz bu konuda?" derken kule görevlisi de "Arayacağım dinlemede kalın" cevabını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)