E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPiar'ın anketine göre Babacan yüzde 8-9 civarı bir oy alacak---

Piar'ın anketine göre Babacan yüzde 8-9 civarı bir oy alacak

Piar'ın anketine göre Babacan yüzde 8-9 civarı bir oy alacak
23 Eylül 2019 - 16:11 borsagundem.com

Piar Araştırma Şirketi Başkanı Kadir Atalay, Ali Babacan’ın kuracağı partinin yüzde 8-9, Ahmet Davutoğlu’nun partisinin de yüzde 3 oranında oy potansiyelinde sahip olduğunu belirtti.

Piar Araştırma Şirketi Başkanı Kadir Atalay, gündemdeki yeni parti tartışmalarını Artı Gerçek'ten Rıfat Doğan'a değerlendirdi.

Atalay, Doğan'ın "24 Haziran seçimlerine göre Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı'nın oy oranları yeni kurulacak partileri de hesaba katacak olursak sizce nasıl şekillenir?" sorusuna "Bugün, henüz adı geçen yeni partiler kurulmamışken yaptığımız anket çalışmalarında Babacan’ın yüzde 8-9lar civarı, Davutoğlu’nun da yüzde 3 civarı bir oy alacağı görülüyor" yanıtını verdi. 

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yetmez...24 Eylül 2019 14:25

    gerçekler. Yeni nesil imamoğlu ile yükselişe geçti. akp ve mhp oy veren lere bakın, eskiden din,eğitim, işe girişler, menfaatler, gibi nedenlerden akp oy alıyordu. şuan yeni nesil, işsiz, din etkisi üzerinde baskı olmuyor, belediyeler el değiştirdi. vb. işi, gücü, eğitimi, geçim sorunu, sıkıntılı vb kim varsa yeni nesil akp den kaçıyor. Anketler bunu gösteriyor, ama paylaşmıyor. yeni nesil, umutsuz akp ve chp den. işi gücü oturmuş, emekli, parası ve keyfi yerinde olan kişiler oy atıyor, bazı dernek vakıf dan ve aşirettende talimat gereği bazı kişiler oy atıyor. ama sorunu gören yeniler, kimseden emir uygulama almıyor. yeni nesil 2023 e kadar çoğalacak. iktidar ve ittifakı bu nedenden dahada kaybedecek Babacan bazı kişileri kendine çekecek.... dergah, vakıf, gibi etkenlerin ilgisi çok çok çok azaldı. Gençler devlet istiyor, sabit hükümet deil. gençler büyük değişimi gerçekleştirecek, sandıkta. babacanda sola kaymayanların adresi olacak.

  • Mustafa KAYGISIZ24 Eylül 2019 13:24

    Yayınlanan yazılara baktığımda hemen hemen hepsi iktidar tarafında olanların yorumları..Şunu kabul etmek gerekir ki Anadolu'nun kırsalında bile bu AKP hükümetinin artık gitmesi gerektiği konusunda yaygın bir kanaat var.Ben Ege'nin kırsalından yazıyorum.

  • fatih ekmen24 Eylül 2019 12:55

    Sayın babacan anket şirketi sana torpil geçmiş şimdiden birşey yapamayacağınız ortaya çıkmış gel kendini küçük düşürme şimdiye kadar hizmetlerin teşekkürler hırsına yenik düşme gerçi ok yaydan çıktı bundan sonra Türkiye düşmanlarının ekmeğine yağ sürmeyin Eksik bildiklerin varsa düzeltilmesi için gayred et değerin artsın saygılarımla

  • Kerim Kantar24 Eylül 2019 10:20

    olabilir chp den %8 iyi partiden 7 hdp den de % 3 oranında oyalır % 18 olur diyorum ak parti den buna oy çıkmaz çünkü bu zat bölücü ve parçalıyacı.

  • :))24 Eylül 2019 14:27

    hiç bir şey olmamış olsa bile kesinlikle birşeyler var der, seçimi yeniden yeniler CHP sonrasında +800 koyar, geçer gider : )) sen kendi yandaşlarına bak ahahahah.. Gençler işsizlik, yokluk, muhtaçlık, evlenememe, çocuk okutamam, iş olmaması, emeklilik hayl oldu vb. diyip akp yi suçluyoır. alternatif arıyor gençler... sabır kalmadı fakirleşen gençlerde. TV ler şahaşahalı yaşam, kendi hayatları diplerde yokluk açlık... uyanıyor millt

  • HAKAN24 Eylül 2019 09:44

    amaç kazanmak değilki PİYON olmak başkasının........................gerdeğe girmek..

  • Matematikçi24 Eylül 2019 08:34

    Onlarda biliyor %10’u geçemeyeceklerini zaten amaçları ve hedefleri kazanmak değildir onların ağa babalarının isteği ak partiyi böl parçala bitir ve şu anda o plan Devrede bakalım asil Türk milleti bu oyuna gelecek mi

  • Nihat 24 Eylül 2019 08:20

    Bölelim de ne olursa olsun!  Kafa bu!  Feto ve benzeri yapıların  legalite kazandırılmış  halleri!  İşte dış güç dediğimiz zımbırtı tam da bunlar oluyor. 

  • uğur24 Eylül 2019 08:17

    akparti den %4, iyi parti den %3, Sadet %1 toplamda %8 alır bence. Mhp ve CHP den oy alamaz çünkü iki partinin de oyları kalıplaşmış durum da ne aşa ne yukarı. iyi partinin oylarını bölünmesi de %3 lük kısmının AKP ye kızanlardan oluşması . Babacanı yeni bir işik olarak görebilirler.

  • Arif 24 Eylül 2019 07:06

    Mahcup karakterli birisi liderlik yapabilirmi?

  • asena23 Eylül 2019 23:28

    OĞLUM OTURUN OTURDUĞUNUZ YERDE BELLİ YERLERE GELDİNİZ REZİL OLMAYIN

  • mehmet23 Eylül 2019 22:50

    yuzde 3 ler yuzde 9 lar... ne kadar kolaymış.. hangi partiden alıyorlar acaba?... 

  • Rte23 Eylül 2019 21:38

    Hangi anket şirketi bu bu sumsukler yüzde 1 bile oy alamaz bunlar abd nin kullalari

  • Osman23 Eylül 2019 21:06

    Babacan tek başına bu işe başlarsa daha başarılı olur,Ortak girişimler onu bataklığa çekecektir.

  • Osman Çetin 23 Eylül 2019 19:40

    Davutoğlu çekilmeli, Babacan a destek vermeli , babacanda Akp den farklı olduğunu, akp nin uzantısı olmadığını, barajı geçerse akp ve MHP ile hiç bir iş birliği yapmayacağını açıklarsa oy oranı ciddi oranda yükselir

  • FAHRİ CAN23 Eylül 2019 16:57

    İKİSİ BİR OLSUN NİYE AYRI PARTİ KURUYORLAR Kİ SAÇMA

  • Bataklığın mimarı mı Davutoğlu23 Eylül 2019 16:20

    Bence Davutoğlu hiç çıkmasın. Zira halk nezhinde Suriye belasını başımıza açan ülkeyi göçmen kampına çeviren sosyal doku ve ekonomiyi bozan biri olarak net tarif ediliyor. Ya bunun böyle olmadığını ispat etmeli yada siyaseti bırakmalı.

  • Donkişot 23 Eylül 2019 17:16

    Alkışlıyorduynuz .Ne oldu böyle size. Çok ayıp vallaa