E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPfizer-Biontech aşısındaki ölümlerin ortak özellikleri açıklandı---

Pfizer-Biontech aşısındaki ölümlerin ortak özellikleri açıklandı

Pfizer-Biontech aşısındaki ölümlerin ortak özellikleri açıklandı
20 Ocak 2021 - 11:20 borsagundem.com

Korona virüs aşıları ve yan etkileriyle ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken Pfizer Biontech aşısını yaptıran 33 kişinin ölümü Avrupa başta olmak üzere tüm dünyanın gündeminde olmaya devam ediyor.

Ege Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zafer Kurugöl, bu ölümlerin aşıyla ilgisi olmadığını söyledi. 

Norveç yetkili makamları, ülkede bir haftada bu yaş grubunda ortalama 400 ölüm bulunduğunu, aşılamanın başladığı haftadan sonra bu ölümlerde bir artış olmadığını kaydetti.

ÖLEN İNSANLARDAKİ ORTAK ÖZELLİKLER...

Ayrıca ölenlerde kanser, kalp hastalığı gibi çok sayıda hastalığın bulunduğu açıklandı. Dünyada her yıl kalp hastalığından yaklaşık 19 milyon, kanserden 10 milyondan fazla kişi yaşamını yitiriyor. Norveç'teki sağlık otoritesi konunun detaylı inceleneceğini belirtti. Ama ön raporunda da 'Bu ölümler ile aşı arasında belirgin bir ilişki yok. Tesadüfi bir durum' diye açıklama yaptı."

Doğalgaz tüketiminde yeni rekor kırıldı

 

'Eren-2 Lice Operasyonu'ndan görüntüler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)