E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrolde yatay seyir---

Petrolde yatay seyir

Petrolde yatay seyir
07 Temmuz 2021 - 08:06 borsagundem.com

Petrol fiyatları dünkü düşüşün ardından yatay seyir izliyor

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları dün yaşanan düşüşün ardından bugün yatay seyir izliyorlar.

OPEC+'da anlaşma sağlanamaması halinde petrol üreticisi ülkelerin pazar payı kazanmak için arzı hızlı şekilde artıracakları endişeleri dün petrol fiyatlarında yüzde 3'ten fazla düşüş yaşanmıştı.

Bu sabah ICE'de Eylül vadeli Brent petrolü düne göre yatay seyir ile 74,53 dolar/varilden işlem görüyor. NYMEX'de Ağustos vadeli Batı Teksas petrolü ise düne göre 9 cent artışla 73,46 dolar/varil seviyesinde

Analistler, OPEC+'da Ağustos-Aralık dönemi üretimi konusunda bir anlaşmaya varılması için ABD'nin de devreye girdiği ortamda önümüzdeki günlerde bir anlaşma sağlanacağı beklentisinin fiyatlara destek vermeye devam ettiğini belirtiyorlar.

Brent petrolü için bugünkü desteği 74,34 dolar/varil olarak ifade eden analistler, petrol üretiminde kontrol artışa açabilecek gelişmelerin gündeme gelmesi halinde düşüşün 72,55 dolara kadar devam edebileceğini vurguluyorlar.

Batı Teksas petrolü için ilk destek 72,70 dolar/varil. Buranın kırılması halinde 72 doların altına inileceği öngörülüyor.

Altına tahvil desteği

Binance, Sepa ağı üzerinden ödeme yapmayı geçici olarak durdurdu

ABD askerlerinin bulunduğu bölgeye roketli saldırı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)