E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrolde talep endişesiyle düşüş sürüyor---

Petrolde talep endişesiyle düşüş sürüyor

Petrolde talep endişesiyle düşüş sürüyor
28 Ocak 2021 - 08:13 borsagundem.com

Petrol fiyatları zayıf talep endişeleri ile geriledi

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları, İngiltere'nin seyahat kurallarını sıkılaştırması ve yaklaşan Çin Yeni Yılı tatili için Çin'de seyahatlerin sınırlanması yönünde adımlar atılacağı beklentilerinin akaryakıt talebi konusunda yarattığı endişeler sonrasında, bir miktar geriledi.

Dün, API'nın önceki gün açıkladığı haftalık stok verilerinin etkisi ile yükselen petrol fiyatları bu sabah düşüyor. ICE'de Brent petrolün varil fiyatı şu sıralarda 35 cent kayıpla 55,46 dolar seviyesinden işlem görürken, Batı Teksas petrolü de 31 cent kayıpla 52,54 dolar seviyesinde.

Analistler, ABD'de haftalık stok verilerinin beklenmedik şekilde düşmesine rağmen piyasaların talebe yönelik endişelere daha fazla önem verdiklerinin görüldüğünü ifade ediyorlar. Daha bulaşıcı virüs varyantları ile birlikte Kovid-19 vakalarının artmaya devam etmesi ve karantina, kapatma tedbirlerinin sürmesi yatırımcıları talep konusunda endişelendiriyor.

Asya borsalarında kayıplar arttı

Blinken'den Stoltenberg'e NATO'ya bağlılık teyidi

Aden Körfezi tezkeresi Resmi Gazete'de yayımlandı

Pfizer tedarik sorununu çözdü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)