E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizPetrol’de kayıplar büyüyor.. ---

Petrol’de kayıplar büyüyor..

Petrol’de kayıplar büyüyor..
14 Aralık 2015 - 09:03 borsagundem.com

Petrolde arz fazlası sorununun süreceğine ilişkin endişeler ve Fed beklentisi siyah altının fiyatlarını baskı altında tutuyoor

4 Aralık tarihinde gerçekleşen OPEC toplantısında üretim kotasının değiştirilmemesine yönelik çıkan kararın ardından arz fazlası sorununun süreceğine ilişkin endişelerle birlikte ham petrol fiyatları 2008'den beri en düşük seviyeye gerilemiş durumda. Düşüşlerin devamı halinde 30 dolar seviyelerine doğru geri çekilmeler söz konusu olabilir. Bu hafta gözler haftalık stoklar verisinin yanında FED toplantısından çıkacak kararda da olacaktır. Aşağı yönlü baskının devam edip etmeyeceğinin netleşmesini beklediğimiz yeni işlem haftasında emtianın teknik seviyelerine de değinecek olursak; satıcılı seyrin devamı halinde 35.20 ve 34.10 destekleri hedef haline gelebilir. Tersi senaryoda, beklenen toparlanma hareketi gelirse de, önce 36.90, sonra da 38.75 dirençleri test edilebilir.
Destek Menkul

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Veli15 Aralık 2015 02:08

    Rusya yi bitirme planinin bir parcasi. rusya boyunda buyuk islere kalkisti kagittan degersiz parasiyla. Yakinda rusya da kriz patlar. Halk biraz ayaklansinda putin i o zaman gormek lazim. Muslumanlarin ahi tutacaktir yakinda.