E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrolde gözler Viyana’da---

Petrolde gözler Viyana’da

Petrolde gözler Viyana’da
07 Haziran 2021 - 08:37 borsagundem.com

Petrol fiyatlarında gözler Viyana'da yapılacak İran nükleer görüşmelerinde

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları 2 yılın en yüksek seviyelerinin test edilmesinin ardından bu sabah bir miktar gerilediler.

Analistler, ABD Doları’nın toparlanmaya çalışmasının petrol fiyatlarını bir miktar gerilettiğini, ancak gözlerin 10 Haziran'da Viyana’da yapılacak İran nükleer anlaşmasının yeniden canlandırılması görüşmelerinde olduğunu ifade ediyorlar.

Viyana'da yapılacak 6'ncı tur müzakerelerde bir anlaşmaya varılacağının umut edildiğine işaret eden analistler, İran'ın petrol arzında hızlı artışın yolunu açacak bir anlaşmanın fiyatlar üzerinde aşağı yönlü baskı yaratacağını vurguluyorlar.

ICE'de Brent petrol bu sabah Cuma gününe göre 33 cent düşüşle 71,56 dolar/varilden işlem görüyor. Batı Teksas petrolü de 26 cent kayıpla 69,38 dolar/varil seviyesinde.

Analistler, kar realizasyonlarının hızlanması halinde Brent petrolünde fiyatın 70 dolar/varil seviyesine kadar geri çekilebileceğine işaret ediyorlar.

Altında dolar etkisi

Dolar ve euro haftaya nasıl başladı

Kripto paralarda neler fiyatlanıyor?

Elon Musk'ın yeni kripto oyunu: Emoji

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)