E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrol Vadeli Sözleşmeleri'nde nasıl işlem yapılır?---

Petrol Vadeli Sözleşmeleri'nde nasıl işlem yapılır?

Petrol Vadeli Sözleşmeleri'nde nasıl işlem yapılır?
20 Kasım 2020 - 09:09 borsagundem.com

Vadeli İşlem Sözleşmeleri'nde işlem yaparak petrol fiyatlarının hem yükselişinden hem de düşüşünden kazanç sağlamak mümkün.

Kovid-19’a karşı geliştirilen aşının başarılı olduğu haberleri, ekonomilerde normalleşmenin daha hızlı olacağı beklentilerini kuvvetlendiriyor. Buna bağlı olarak da ham petrol fiyatları yeniden 40$'ı zorlamaya başladı. Geçen Ekim ayında 35$'a kadar gerileyen ham petrol fiyatları bu hafta 42$’a yaklaştı. Ham petrolün 45$'ı geçmesi Kovid öncesi fiyat seviyesi olan 60$'ı yeniden gündeme getirebilir.

Uluslararası yatırımcılar Petrol fiyatındaki hareketlerden yararlanmak için Ham Petrol Vadeli İşlem Sözleşmeleri'nde işlem yapmayı tercih ediyorlar. Vadeli İşlem Sözleşmeleri'nde işlem yaparak petrol fiyatlarının hem yükselişinden hem de düşüşünden kazanç sağlamak mümkün.  Ham Petrol Sözleşmeleri'nin organize bir piyasa olan Chicago Borsası'nda işlem görmesi ve dünyanın en likit piyasalarından biri olması önemli bir avantaj.

Eğer isterseniz siz de, uluslararası bir yatırımcı ile aynı hızda ve güvende, Chicago Borsası’nda Ham Petrol Vadeli Sözleşmesi işlemleri yapabilirsiniz.

Hem de paranızı yurt dışına yollamaksızın...!

Ama öncelikle, sözleşme özelliklerini anlamak için PhillipCapital’in hazırladığı videoyu izlemenizde fayda var.

Peki, Petrol Vadeli Sözleşmeleri'nde nasıl işlem yapabileceksiniz?

PhillipCapital’de hesap açarak.

Üstelik uluslararası piyasa işlemlerinizi PhillipCapital ile yapmanız halinde, paranızı yurt dışına transfer etmek zorunda kalmazsınız.

ABD’nin de içinde bulunduğu 15 ülkede 1 milyon 250 bin yatırımcıya hizmet veren bir dünya devinin uluslararası piyasa deneyiminden faydalanmak ve konuya ilişkin bilgi almak için ;

0212-982 25 00 ve 0212-296 84 84

[email protected]

[email protected]

DÜNYA DEVİ PHILLIPCAPITAL'DE HESAP AÇMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)