E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrol tarafında gözler Biden'da---

Petrol tarafında gözler Biden'da

Petrol tarafında gözler Biden'da
09 Kasım 2021 - 08:56 borsagundem.com

Petrol fiyatları, Beyaz Saray’dan stratejik petrol rezervlerinin kullanımıyla ilgili daha fazla mesaj gelip gelmeyeceğine odaklanmasıyla yatay bir seyir izliyor. Batı Teksas Petrolü, yüzde 4 yükseliş kaydettikten sonra yüzde 0,1 düşüş kaydetti

Petrol piyasaları, Beyaz Saray’dan stratejik petrol rezervlerinin kullanımıyla ilgili daha fazla mesaj gelip gelmeyeceğine odaklanırken Enerji Bakanı Jennifer Granholm, ABD Başkanı Joe Biden’ın piyasadaki yüksek fiyatlar ile ilgili bu hafta bir açıklama yapacağını söyledi

Enerji Bakanı Jennifer Granholm, ABD Başkanı Joe Biden’ın piyasadaki yüksek fiyatlar ile ilgili bu hafta bir açıklama yapacağını söyledi. Granholm, yetkililerin Enerji Enformasyon İdaresi’nin kısa dönemli enerji görünümü raporunu dikkatlice inceleyeceklerini de belirtti.

Japonya’nın da arasında bulunduğu başka ülkeler de son günlerdeki yüksek fiyatlar ile ilgili sorunlarını dile getirdi. Bu da Biden’ın belirli petrol tüketicisi ülkelerle organize olarak hareket edebileceğine işaret ediyor.

Aralık vadeli Batı Teksas Petrolü, Nymex piyasasında yüzde 0,1 düşüşle varil başına 81,88 dolar seviyesinde bulunuyor.

Ocak vadeli Brent petrol, Londra ICE Futures Europe piyasasında yüzde 0,1 düşüşle varil başına 83,34 dolar civarında işlem görüyor.

Benzinde yüksek fiyatlara karşı Biden önlemi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)