E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrol fiyatları ABD'den gelen haberlerle geriledi---

Petrol fiyatları ABD'den gelen haberlerle geriledi

Petrol fiyatları ABD'den gelen haberlerle geriledi
11 Haziran 2020 - 08:05 borsagundem.com

Petrol fiyatları ABD stok verileri ve Fed projeksiyonları sonrası geriledi

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları, talepte yavaş büyüme, ABD'de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan stoklar ve Fed'inn pandemiden toparlanmanın yıllar alacağı tespitlerinin etkisi ile geriledi.

Analistler, Nisan ayından bu yana fiyatların ikiye katlanması sonrasında yatırımcıların artık negatif haberlerde satış yapmaya başladıklarını, stoklarda artışın toparlanmaya giden yolun inişli çıkışlı olduğunu göstermesinin bunda etkili olduğunu ifade ediyorlar.

ICE'de şu sıralarda Brent petrolü düne göre 1,21 dolar kayıpla 40,52 dolar/varil seviyesinden işlem görüyor. Analistler ise 39,60 dolar civarındaki desteğin test edilebileceğine dikkat çekiyorlar.

NYMEX'de Batı Teksas petrolü de 1,29 dolar düşüşle 38,31 dolar/varil seviyesinden işlem görüyor. Batı Teksas petrolü için destek seviyesi 37,38 dolar/varil.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)11 Haziran 2020 11:52

    bizde tamtersii benzıne zam geldi. 34 kuruş bir kerede tak tak tak diye. her sondaj gemizi kktv ce karadenizde sonrajı vurdukça, benzine mazota zam çatır çatır geliyor ilginç... sevinirken , üzüyorlar insanı...