E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrol arzı artacak---

Petrol arzı artacak

Petrol arzı artacak
04 Ekim 2018 - 09:03 borsagundem.com

Suudi Arabistan ve Rusya petrol üretimini artırmak için Eylül'de anlaştılar

Konuya yakın kaynakların verdikleri bilgiye göre Rusya ve Suudi Arabistan, petrol fiyatlarındaki artışı yatıştırmak için üretimi arttırmak konusunda Eylül ayında anlaştılar ve Cezayir'de diğer OPEC üyeleri ile bir araya gelmeden önce bu konuda ABD'ye bilgi verdiler. Kaynaklar, Suudi Arabistan Enerji Bakanı Khalid al-Falih ve Rus meslektaşı Aleksander Novak'ın yaptıkları bir dizi görüşme sonrasında petrol üretimini Eylül-Aralık döneminde artırmayı kararlaştırdıklarını öne sürdürüler.
Bir kaynak, Suudi Arabistan Eneriji Bakanı'nın müşterilerin daha fazla petrol talep etmesi halinde üretimi artıracaklarını ABD Enerji Bakanı Rick Perry'ye söylediğinin öne sürdü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie04 Ekim 2018 09:12

    Benzine en az %500 zam yapılmalı ve litresi 50 TL olmalı. Ultra lüks cipimle trafikte ilerlemekte bile zorlanıyorum. Altına hurda araç çeken trafiğe çıkıyor. Devletin alt seğment araçlara pahalı benzin satması gerek. Alt seğment halk daha fazla tasarrufa yöneltilmeli.