E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriPetkim'e yeni FETÖ operasyonu---

Petkim'e yeni FETÖ operasyonu

Petkim'e yeni FETÖ operasyonu
20 Eylül 2016 - 07:36 borsagundem.com

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan PETKİM'in lojmanlarına FETÖ’ye soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. 13 kişi gözaltına alınırken, lojmanlarda arama yapıldı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında İzmir merkezli İstanbul, Denizli ve Kütahya'da eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Operasyonda Petkim Petrokimya Holding AŞ'de (PETKİM) çalışan ve daha önce işten çıkarılanların da aralarında olduğu 13 kişi gözaltına alındı. Petkim'in Aliağa yerleşkesindeki lojmanlarda arama yapıldı.

Aramalarda FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitaplar ele geçirildiği, bazı dijital materyallere el konulduğu, şüphelilere FETÖ üyesi oldukları ve örgüte destek sağladıkları suçlamalarının yöneltildiği öğrenildi.

Soruşturma kapsamında PETKİM tesislerinde daha önce de 2 kez arama yapılmış, haklarında gözaltı kararı verilen 31 kişiden 25'i yakalanmıştı.

Petkim'e yeni Yönetim Kurulu Üyesi atandı

 

Petkim'de 24 FETÖ'cü firar etti

 

PETKİM'in eski genel müdürü Sadettin Korkut tutuklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gerçekler20 Eylül 2016 11:45

    olay çok komik. petkime yemek hizmeti sağlayan taşeron yemekçinin ahçısı fetocuymuş onu gözaltına almışlar....petkimle ne alaksı varsa artık.

  • ele geçirmişlerdir.20 Eylül 2016 08:06

    şirketi ele geçirmişler. binlerce kişiye mobbing yapıp, haklarında iftira nitelikli kötü yorumlar, iftiralar yaparak ekmeği ile oynamışlardır. FETÖ her yerde. Türkiyenin büyük sanayi kuruluşları, demir çelik firmaları, otomotiv firmaları.. büyük holdingler... her yerde ve buradan FETÖ ye hala para kaynağı akıyor.. devlet acil bu işe el koymalı..