E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPeskov'dan Türkiye'ye S-400 övgüsü---

Peskov'dan Türkiye'ye S-400 övgüsü

Peskov'dan Türkiye'ye S-400 övgüsü
15 Nisan 2019 - 05:08 borsagundem.com

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "(S-400 konusunda) Gerçekten eşi görülmemiş bir baskı var. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert ve kesin bu duruşunu memnuniyetle karşılıyoruz" dedi

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın baskılara rağmen Rusya'dan S-400 hava savunma füze sistemi satın alımı konusundaki duruşundan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Peskov, Rossiya 1 televizyon kanalında katıldığı bir programda, Türkiye'nin S-400 alımı ile ilgili duruşunu değerlendirdi.

Türkiye'ye bu konuda büyük baskı olduğunu belirten Peskov, "Prensip olarak bağımsız ve kendi başına hareket edebilen ülke sayısı parmakla sayılacak kadar az. Rusya ve Türkiye bu ülkeler kategorisine giriyor. Gerçekten eşi görülmemiş bir baskı var. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert ve kesin bu duruşunu memnuniyetle karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.

Peskov, böyle bir duruşun özgür ve egemen şekilde diyalog kurmayı sağlayacağını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'dan S-400 hava savunma füze sistemi alımı ile ilgili olarak, "Bir şeyin akdini yapmışsak, sözleşmesini yapmışsak bu iş bitmiştir, ona göre biz yolumuza devam ediyoruz, devam edeceğiz. Bu da bizim egemenlik hakkımızdır, bu bizim tasarrufumuzdur." demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemalettin uncuoğlu15 Nisan 2019 10:39

    Nato denen oluşum bir boş şeydir.abd nato kozunu oynayarak dünya yı korkutup kontrol edip kendi ön güvenliğini sağlamakta ve çok güzel silah satmaktadır.nato genel sekteri ne dedi ülkeler istediği ülkelerden istediği silahı almakta özgürdür dedi.artık abd bitmek ve tükenmek üzere yeni güç çin onun arkasından hindistan ve rusya gelecek ki abd yi korku sarmmıştır.abd bize bir şey yyapamaz.Türkiye olmaz ise israil in güvenliğini sağlayamaz.eğer bizleri kızdırırlar ise sırası ile suv 57 onun arkasından uzun menzilli füzeler ve onun ardından da atom bombasını edineceğimizi cahil abd yöneticilerin aklı almayacak kadar cahilller.bu arada umarım güçlü silahlar üretiriz.abd ye güvenmemek gerekmektedir.zaten bizleri ekonomik ambargo yapmaktadır.ülkemizdeki tüm pislikler ve tüm şehitlerimizin öldürülmesinin arkasında bunlar vardır.

  • Osmanlı 15 Nisan 2019 10:24

    Ukrayna ile Rusya Kırım üzerinde tartışırken, NATO Ukraynalı olurken Reis Putin ile saf tutarak Nato OUT Rusya İN demişti zaten. Nato Cuntacı beşiri illegal ilan ederken be üç yüz bin insanın ölümünden sorumlu tutarken, Reis Beşirş em üst düzeyde ağırlayıp NATO ya gereken cevabı - Nato OUT- demişti zaten Nato ülkeleri İran a ambargo uygularken, Reşs ambargoyu hiçleyecek adımlar ararken Nato out demişti zaten. Suriye’de ise farklı salyası grupları desteklerken Nato Ortadoğu’dan OUT demişti zaten, Öısırda NATO nun desteklemediği şeriaçı Mursi yi destekleyerek Nato ya OUT demişti. Reis her yerde Nato ta Osmanlı tokatı attı Artık teni askeri ve siyasi ittifaktık Rusya işe olma kararı çoktan verilmişti. S-400 sadece bunun ön adımı için tefferuattı

  • baba15 Nisan 2019 10:15

    bi AKP Lİ oolarak soylüyoruum  TÜRKİYE bu s400 leri almamalı sebep rusyanın bu  tutumu Türkiye rusyayı rus silahlarının bu kadar reklamını yapyı dünyanın bir numarası halıne getirdi ABD nin dış işleri bakanına rusların  2 .5 milyarlık silahı bizim 900 milyar dolarlık uçak larımızı etkisiz hale getirdi dedirtti ….peki ruslaar neyapıyor  pişkiiin pişkiin sırıtıp s 400 lerin bazı aksamları türkiyede üretilebilirmiiiişş  alma kardeşim almaaa bu s400 lerin malıyeti  100 milyarları gectii bu nee yaaa

  • köfteci15 Nisan 2019 08:04

    sizin işinize geliyor tabi

  • Cego15 Nisan 2019 07:03

    Bağımsızlığı görürüz. Papazdada görmüştük. Tavşana kaç tazıya tut

  • Vatan Sever15 Nisan 2019 06:27

    Kendiyle çok inatlaşan donuna eder. yaşasın Başkan yaşasın Türkiye