E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPeskov'dan Rus gazı ve petrolüne tavan fiyata tepki---

Peskov'dan Rus gazı ve petrolüne tavan fiyata tepki

Peskov'dan Rus gazı ve petrolüne tavan fiyata tepki
25 Aralık 2022 - 17:30 borsagundem.com

Kremlin Sözcüsü Peskov, piyasadaki doğal gaz ve petrol fiyatlandırmalarını eleştirerek uygulanan tavan fiyatların kabul edilemez olduğunu, yüksek fiyatların gelecekte Rusya'nın çıkarlarına da zarar verme ihtimalinin olduğunu belirtti

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rus doğalgaz ve petrolüne uygulanan tavan fiyatların Rusya için kabul edilemez olduğunu söyledi.

Rossiya-1 televizyonunda yayınlanan 'Moskova.Kremlin.Putin' programına demeç veren Peskov, Rus doğalgaz ve petrolüne uygulanan tavan fiyatların yüksek olmasına rağmen kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Peskov, "Burada ilkelerle ilgili bir mesele söz konusu. Bu, piyasa koşullarında fiyatlandırma sürecine bir müdahaledir. Bugün böylesine cömert bir tavanı kabul edersek, yarın Rusya'nın çıkarlarına zarar veren tavanı kabul etmek zorunda kalırız" dedi.

Kremlin Sözcüsü, piyasa koşullarında fiyatlandırma sürecinin bu şekilde bozulmasına ve yok edilmesine asla razı olmayacaklarının altını çizdi. (Sputnik TR)

Putin tüm dünyaya duyurdu: Biz hazırız

Ruslar Herson'u vurdu, siviller öldü

Putin'e soruşturma talebi

Peskov: Putin, Biden ile müzakereye açık

Rusya'dan doğal gaza tavan fiyat kararı

Rusya’nın doğal gaz üretimi düştü, petrol üretimi arttı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )25 Aralık 2022 17:50

    Rusya ekonomisini nasıl doğrulttu ? onca global abd ve avruba devletlerin ambargolarına rağmen ? bildiğimiz enerjı kaynakları sayesinde.. Rusya  ister istemez şuan Farklı ülkelere sıcak denizlere vb açılmaz sorunda. Değişik devletlere firmalar kurup , paravanlar kurup bu amacınaulaşması. ticaretini ülkesi adına farklı ülkelerde kurduğu tesisler vb yapmalı. Rusya bu durumda Türkiye ye aşırı yanaştı ve yaklaştı ... Rusya enerjı gelirini kaybettiğinde zararları büyük olacak. şimdiden hazırlıklar yapıyor.

  • vbh25 Aralık 2022 21:23

    gilobel bilginsin