E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPeskov Yunan televizyonunda açıkladı: Türkiye'ye 2'nci parti S-400 sevkiyatı umuyoruz---

Peskov Yunan televizyonunda açıkladı: Türkiye'ye 2'nci parti S-400 sevkiyatı umuyoruz

Peskov Yunan televizyonunda açıkladı: Türkiye'ye 2'nci parti S-400 sevkiyatı umuyoruz
09 Aralık 2021 - 11:04 borsagundem.com

Kremlin Sözcüsü Peskov, Yunanistan televizyonunda Türkiye’ye S-400 füze savunma sistemlerinin ikinci partisinin sevkiyatını gerçekleştirmeyi umduklarını söyledi.

Yunanistan'da yayın yapan ANT1 televizyonuna konuşan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya’ın Türkiye’ye S-400’ün yeni bir partisinin sevkiyatını yapıp yapmayacağına ilişkin soru üzerine, “Türk partnerlerimizle belirli bir anlayışa sahibiz ve bunu yapmayı umuyoruz” dedi.

ABD’nin yaptırımlarına rağmen Moskova’nın Türkiye’ye S-400 sevkiyatında özellikle neye ilgi duyduğu sorusuna karşılık da Peskov, “ABD’nin yaptırım oyunu oynamayı sevdiğini biliyoruz, her ne kadar hedeflerine hiçbir zaman ulaşamadıklarını da anlıyor olsak da… Tek bir ülkenin dahi görüşlerini değiştirmesine yol açamadılar. Ancak bizim politikamız çeşitli ülkelerle, özellikle de partnerlerimizle işbirliğine açık olmak” dedi.

Peskov, sistemlerin saldırı değil yüzde 100 savunma amaçlı olduklarını, bu sebeple Yunanistan veya başka ülkeler için tehdit oluşturmadığını ifade etti.

MSB: S-400'lerin İncirlik Üssü'ne taşındığı iddiaları gerçek dışı

 

ABD'li senatörlerden S-400 sistemi alan Hindistan'ın CAATSA yaptırımlarından muaf tutulması çağrısı

 

Erdoğan NYT'ye anlattı: Rusya'dan S-400'leri niçin aldık

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...09 Aralık 2021 11:37

    Kuramadiktan sonra alsan nolur almadan nolur.

  • baran09 Aralık 2021 14:42

    Bu konuda ne biliyorsun da  sallıyorsun? Zübük devlet sana bilgi mi verecek? İşiniz gücünüz soytarılık!  Bir savaş çıksa ilk önce bu ileri geri konuşan itleri itlaf edeceksin ki Türk Milletini sırtından vurmasın!  Böyle olur olmaz konuşan ahmaklardan her şey beklenir.