E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPereira kararını açıkladı: Yarın forma giyemeyecekler!---

Pereira kararını açıkladı: Yarın forma giyemeyecekler!

Pereira kararını açıkladı: Yarın forma giyemeyecekler!
29 Eylül 2021 - 16:53 borsagundem.com

Fenerbahçe'de Olympiakos maçı öncesi teknik direktör Vitor Pereira ve kaleci Altay basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile Altay Bayındır, Olimpiakos maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Toplantıda ilk söz alan milli eldiven şöyle konuştu: "Her maç gibi çok önemli bir maça çıkacağız. Bu maça hazırız, biz Fenerbahçe'yiz. Rakibin kim olduğu önemli değil. Oynadığımız futbol belli. İnşallah kazanırız ve yolumuza devam ederiz. Çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Yoğun bir maratondan geçiyoruz. Sonuç olarak insanız. Ama ne yapmamız gerektiğini de en iyi bilen bizleriz. Bundan sonra da sağlıklı şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Hataya yer olmayan büyük camialardayız. Hataların iyi yanı ders çıkartmak oluyor."

"Kendi oyunumuzu oynamamız gerekiyor"

Portekizli teknik adamın açıklamaları:

"Tecrübeli ve büyük bir kulübe karşı oynayacağız. Kendi oyunumuzu oynamamız gerekiyor. Umarım taraftarlarımızın enerjisi de stadyumda olur. Portekizli bir hocaları var, onunla da zaten arkadaşız. Yarın birbirimize karşı daha iyi olmak için karşılaşacağız.

Sakatlıkları geçen futbolcuları riske etmeyecek

Pereira, sakatlıkları geçen Sosa, Tisserand, Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci ve Nazım'ı oynatıp oynatmayacağı şeklindeki soruya "Sakatlığı geçen isimler yarınki maç için hazır olsalar bile bu tarz bir maçta döndürmek yerine adım adım dönmelerini sağlamak daha doğru olur diye düşünüyorum. Yarın her halükarda 11 futbolcumuz sahada olacak" karşılığını verdi.

"Eksikler geri dönüyor"

Portekizli hocanın şöyle devam etti:

"İnsanların saatlerce neden bunu konuştuğunu anlamıyorum. Önemli olan davranışlardır. Çok iyi bir sezon öncesi geçirdik ve sezona güzel girdik. İyi maçlar çıkardık. Sezon başlangıcında Serdar ve Pelkas'ın yaşadığı sakatlıklar dinamiğimizi olumsuz etkiledi. Şimdi eksikler geri dönüyor. Sezon başlangıcında Serdar ve Pelkas'ın yaşadığı sakatlıklar dinamiğimizi olumsuz etkiledi. Şimdi eksikler geri dönüyor.

"Caulker sistemime uymuyor"

Caulker çok iyi bir oyuncu ancak benim sistemime uymuyor. Kendisine de söyledim bunu. Kim'in performansından memnunum, belki de benim çalıştırdığım en iyi stoper olabilir.

"Berisha'nın performansından mutluyum"

Berisha ve diğer oyuncuların performansından mutluyum. Her biri takım oyuncusu. Berisha çok fazla çalışıyor. Buraya geldiğinde takımla çalışacak vakti olmadı, geldiği gibi sahaya çıkmak zorunda kaldı. Öz güvenlerini kazanmaya çalışıyorlar. Hepsinin performansından memnunum.

"İnsanlar sürekli konuşuyorlar"

Eğer eleştirilmek istemiyorsanız, başka bir iş yapmanız lazım. Futbol bu, insanlar sürekli konuşurlar ve sihirli yönlerinden biri de budur. Bilmiyorlar ama konuşuyorlar. Herkes teknik direktör, herkes benden daha iyi biliyor. Sadece eleştiriyorlar.

"3 puanı almak için savaşacağız"

Grupta herkes birbirine yakın. Lider olmak için 4 takım da yarışıyor. Ben gerçekçi birisiyim 'Avrupa Ligi'ni kazanacağız' diye çıkış yapamam burada. Takımım yarın 3 puan için savaşacak. Tek hedefimiz kazanmak.

"Burak Kapacak'ın süreye ihtiyacı var"

Burak Kapacak'ın süreye ihtiyacı var. Rotasyon olmadan tempoyu sürdürmemiz mümkün değil. Bütün oyuncularım benim için önemli. Taktiksel anlamda bazı şeyleri öğrenmesi gerekiyor. Bu detaylara hakim değilken kimseyi sahaya süremem. Tempolu oynuyoruz, rotasyon yapmalıyız."

Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye büyük müjde!

 

Kim Min-jae performansıyla göz dolduruyor: Tank!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)