E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPereira: Bu maçı hiç unutmayacağım---

Pereira: Bu maçı hiç unutmayacağım

Pereira: Bu maçı hiç unutmayacağım
20 Ağustos 2021 - 00:41 borsagundem.com

Helsinki galibiyeti sonrası konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, genç futbolcular Muhammed ve Arda ile taraftarları övdü, "Çok güzel bir ruh ortaya koyduk. Bu maç her zaman benim aklımda kalacak" dedi

Tam 2 yıl 5 ay süren hasretin ardından Avrupa'da ilk resmi maçına çıkan ve Helsinki'yi Kadıköy'de 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Teknik Direktör Vitor Pereira, Helsinki maçını unutamayacağını söyledi. 

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki'yi konuk eden Fenerbahçe, rakibini 1-0 mağlup ederek ikinci maç öncesinde avantaj yakaladı.

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Pereira, basın toplantısına takımın genç yıldız adayları Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler ile çıktı.

Bu maçı unutamayacağını dile getiren Portekizli teknik adam şunları söyledi;

"Gururluyum, sahada iki karakter gördüm. Zor olmayan bir maçtı ama genç oyuncularımız kaliteli, karakterli görüntü sergilediler. Böylesine bir maçta çok iyi oynadılar. Hafta boyunca çok çalıştılar. Kendilerine inanıyorlar. Mami çok güzel bir gol attı, mutluyum. Genç oyuncuları yetiştirebilmek için onlara süre vermek gerekir. Porto'da yıllar boyunca altyapıda görev aldım ama Arda Güler'in karakterinde ve yeteneğinde çok az oyuncu gördüm. Aynı şekilde Muhammed için de bu sözlerim geçerli. Kendilerini geliştirirlerse, Türk futbolu için çok iyi futbolcular olacaklar.

Takımımla, taraftarımızla gurur duyuyorum. Çok güzel bir ruh ortaya koyduk. Çok önemli sakatlıklar yaşadık, bu da elimizdeki opsiyonları azalttı ama bu ruhla bunların üstesinden gelmeyi başardık. Bu maç her zaman benim aklımda kalacak.

İrfan Can Kahveci ve Filip Novak'ın sakatlıkları hakkında bildiğim tek şey yarın gidip MR çekileceği, ondan sonra sağlık ekibi durumu benimle paylaşacak."

Fener'in Avrupa macerası güzel başladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 96,90
En Yüksek: 98,25
En Düşük: 94,85
Değişim 1,89 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,99
İşlem Hacmi 359.393.531
Toplam Adet: 3.708.651
Ağırlıklı Ort.: 96,76
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)