E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPentagon'un YPG açıklamasına ilk tepki---

Pentagon'un YPG açıklamasına ilk tepki

Pentagon'un YPG açıklamasına ilk tepki
28 Kasım 2017 - 11:30 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Pentagon'un YPG açıklaması değerlendirilecek

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Pentagon'dan yapılan YPG'ye silah desteği açıklamasına ilişkin, "Bunların hepsini bir değerlendireceğiz. Bugün MGK toplantımız da var, birazdan Cumhurbaşkanımızın Grup Toplantısı var. Onların hepsini bir değerlendiririz ondan sonra açıklamalarımızı yaparız." dedi.

Kalın, Ankara Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaretinin ardından, bir gazetecinin gündeme ilişkin sorusu üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Pentagon'dan yapılan YPG'ye silah desteği konusundaki açıklamalara dair soru üzerine Kalın, "Bunların hepsini bir değerlendireceğiz. Bugün MGK toplantımız da var, birazdan Cumhurbaşkanımızın Grup Toplantısı var. Onların hepsini değerlendiririz, ondan sonra açıklamalarımızı yaparız." yanıtını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • arda28 Kasım 2017 14:35

    ya bunlar bi acayip olacak lari soyleyeyim ypg 3500 silah verdiler bi ordu kurdular sonr ypg ye silah yardimi yapmiyoz dediler simdide pyd ye 3500 silah yardimi baslar sonr vermicez artik derler sonra sdg ye 3500 tir yardim yparlar bizimkilerde sevinsin guneyde 4 5 tame pkk kolu var birini zten silaha doyurdular ya vatandas bile bunu goruyor basimizdakiler niye bukadar saff

  • e göy28 Kasım 2017 14:03

    Abd de müsteşar yardımcısı herhangi bir konuda görüşünü açıklıyor onun görüşüne karşılık EN YETKİLİ OLANLAR DEĞİL MÜSTEŞARLARIMIZ/YARDIMCILARI KARŞILIK VERMELİ