E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPentagon'dan taziye mesajı: Üzgünüz---

Pentagon'dan taziye mesajı: Üzgünüz

Pentagon'dan taziye mesajı: Üzgünüz
08 Mart 2021 - 23:39 borsagundem.com

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü John Kirby, geçen hafta Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayarak düşen askeri helikopter kazasında yaşamını yitiren Türk askerleri için başsağlığı mesajı yayınladı.

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü John Kirby, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Pentagon'un geçen haftaki helikopter kazasında askerlerin yaşamını yitirmesinden dolayı üzgün olduğunu belirtti.

MSB'NİN HESABINI DA ETİKETLEDİ

John Kirby, Türkiye Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabını da etiketlediği paylaşımında, "NATO müttefikimiz Türkiye'ye yaşamını kaybeden askerler için en derin taziyelerimizi iletiyoruz ve yaralananlara da acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bingöl'den kalkan askeri helikopter, 4 Mart'ta Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayarak düşmüştü. Helikopterde bulunan askerden 11'i hayatını kaybetmiş, 2'si yaralanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CGÜÇLÜTÜRK09 Mart 2021 08:58

    TİMSAH GÖZYAŞLARI..

  • Nedim09 Mart 2021 07:43

    Hiç merak etmeyin size yakında gerçekten üzülmeyi öğreteceğiz!  Artık o kahpe planlarınızı  bir tarafınıza  sokma zamanı geldi.

  • Yorum09 Mart 2021 00:28

    Üzüntüden dolayı ı 1 haftadır taziye msj ı göndermedin iki yüzlülükten başka bişey böyle bir olay Fransa Almanya İngiltere gibi bir ülkede olsa anında telefon açardınız ama Türkiye olunca böyle oluyor işte o sebeple Türkiye bu samiyetsizliginiz yüzünden s400 aldı 100 bin tane örnek sayabiliriz size

  • EKRİST09 Mart 2021 00:10

    BU HELİKOPTERİ DE  BUNLAR DÜŞÜRMÜŞ OLABİLİRLER.BU TÜRLÜ OLAYLAR YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKIYOR MALESEF.