E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPentagon Türkiye ile ilgili basın toplantısını iptal etti---

Pentagon Türkiye ile ilgili basın toplantısını iptal etti

Pentagon Türkiye ile ilgili basın toplantısını iptal etti
13 Temmuz 2019 - 05:48 borsagundem.com

S-400'lerin Türkiye'ye teslimatının başlamasının ardından yapılacağı belirtilen basın toplantısını gün içinde birkaç kez erteleyen Pentagon, sonunda toplantıyı iptal etti

ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon), Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemlerini teslim almaya başlaması hakkında düzenleyeceği açıklanan basın toplantısı 'bilinmeyen bir tarihe' ertelendi.

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Türkiye’nin Rusya’dan aldığı S-400 hava savunma sistemlerinin sevkiyatının başlamasına ilişkin gerçekleştireceği basın toplantısını 'bilinmeyen bir tarihe' ertelediğini açıkladı.

Öte yandan, Pentagon'dan yapılan açıklamada, Mark Esper'in Türk mevkidaşı ile yaklaşık 30 dakikalık bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtilirken, görüşmeye ilişkin detay verilmedi.

Pentagon’dan yapılan ilk açıklamada, ‘basın toplantısının Türkiye’nin Rus yapımı S-400 hava savunma sistemlerinin teslimatını kabul etmesine verilecek yanıt hakkında olacağı’ belirtilmiş ve toplantının TSİ 18.15 civarında başlayacağı bilgisi verilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...14 Temmuz 2019 00:48

    Türkiye  den ipleri kopartırsalar, sonrasında komple ruslara yanaşır diye çekiniyolar. ırak+suriye+iran karmaşası...israil güvenliği...rum kesimi adımları için önemli... hatta ruslara türkiyenin vereceği bir liman ile akdenize taşınmaları (kktc için tek kalırsan mecburi adım olurdu..) gibi nedenlerden abd incirliği kaybetmek istemiyor. f35 ler alınmasada olur alternatifi var.. ama s400 ler son teknoloji ve s500 üretim imkanıda var... o bakımdan doğru tercih oldu... kendi radar alt yapı sisteminide kurursak, nato radarları haricinde bile güvenkik sağlana bilir. çok büyük üstünlük s400 piyasada en iyi ve en başarılı kendini kanıtlamış sistem... sonrasında 5. nesil uçakda alırız

  • sefer13 Temmuz 2019 14:54

    dübürü yemedi trump efendinin  :) 

  • mehmet13 Temmuz 2019 14:40

    dün abd de olması muhtemel olaylar ve konuşmalar: (tahminlerim) :  bütün yahudi lobisi ayaklandı.. silah lobisinin elemanları sus pus.. sabaha kadar kavgalar temaşaa.. amerika karıştı. soru şuydu: Türkiye de eksen kayıyor bunun sorumlusunu yakacağız.. Türkiye'nin amerika'nın yanında yeralması hayatidir ..! abd satranç tahtasında vezirini kaybediyor. israili koruyan rusya ve iran arasında demirden bir perdeydi.. şimdi o perde yırtılma üzere. 

  • ender13 Temmuz 2019 14:15

    Türkiyenin kararlı duruşundan ödleri koptu.

  • Burak13 Temmuz 2019 09:46

    Toplantı moplantı panik yaptırıp borsada satış yaptırdılar.Pazartesi % 5 yukarı.yani abd nin işi gücü kalmadı Türkiye ile mi uğraşacak onların başı Çin le dertte , dünya liderliğini Çine kaptırmamaya çalışıyorlar.Türkiye s-400 almış felan bir çok ülke alıyor.Bizde görmemişin oğlu olmuş misali dünyaya s-400 aldık felan sağır sultana bile duyurmaya çalışıyoruz.Aldıysan aldın be kardeşim kardeşim bi sus yaw , bi sus.

  • Sanem14 Temmuz 2019 07:46

    15 temmuz kutlamaları sonrasında açıklamayı uygun görmüş ABD Bloomberg haber geçti.

  • Borokers13 Temmuz 2019 11:52

    Katılıyorum arkadaşa sorun yok sadece panik yaptırım bankaları aşağı çektiler.inişin çıkışada sert olur salı günü.düşen bankalar yükselecek bankalar.yapıkredi en çok düştü.çünkü yabancılar aldı yerli sattı.

  • KILIÇ13 Temmuz 2019 07:27

    TÜRKİYE BİR DEVLETTİR KARŞILIK ALIR .

  • mehmet13 Temmuz 2019 16:55

    büzük gerekir... şu anda Çok güçlüyüz. amerikan pokercilerinin deyimiyle "elimiz güçlendi".  artık bi hareket yapacakları zaman çok düşünürler.!