E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPentagon: Terörle mücadelede Türkiye'nin yanındayız---

Pentagon: Terörle mücadelede Türkiye'nin yanındayız

Pentagon: Terörle mücadelede Türkiye'nin yanındayız
15 Şubat 2018 - 10:23 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile ABD Savunma Bakanı Mattis'in görüşmesinin ardından Pentagon'dan açıklama geldi

Pentagon, ABD Savunma Bakanı Jim Mattis'in Milli Savunma Bakanı Canikli ile görüşmesinin ardından açıklamasını yayınladı. 

Mattis'in görüşmede, terör örgütü DEAŞ'ın Suriye'de yeniden yapılanmasının önüne geçilmesi için DEAŞ'a karşı yürütülen mücadeleye yeniden odaklanılması gerektiğini söylediği aktarıldı.  

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Türkiye ziyareti öncesi Ürdün'de önemli açıklamalarda bulunmuştu. Ürdünlü mevkidaşı ile ortak basın toplantısında konuşan Tillerson, Türkiye ve ABD ilişkilerinin önemine vurgu yapmıştı.

Rex Tillerson, ''ABD, Türkiye ile aynı yönde çalışmaya devam etmenin yolunu bulmalı. Türkiye'ye tehditlerin azaltılması için işbirliğini konuşmalıyız'' ifadelerini kullandı.

Kuveyt'te de açıklamalarda bulunan Tillerson, Türkiye'nin meşru güvenlik kaygılarının farkında olduklarını söylemişti.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Ankara'da temaslarda bulunacak. Suriye'deki durum ve Zeytin Dalı Harekatı'nın gündemde olması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatansever15 Şubat 2018 13:14

    hem teroristi silahlandir ,hem terorist gruplari organize et hem de gel biz TC nin yanindayiz ,egerki TC nin akli fikri varsa bir an evvel bu yalanci TC dusmanlarindan kendini ayirir ve kendi yoluna gider ,aksi taktirde oyuncak olmaya devam..........

  • KILIÇ15 Şubat 2018 12:36

    ABD SENİ YANIMIZDA HİÇ GÖRMEDİK HEP KARŞIMIZDA OLDUNUZ SİZEDE SABRIMIZ BİTMİŞDİR.

  • sonuç ne?15 Şubat 2018 10:41

    Gelde inan adamlar kuyumuzu kazmak için her yolu deniyorlar. Bence şu anda en büyük düşman kesin ABD