E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPentagon sözcüsüne göre Rusya ve Türkiye İdlib'de çatışmaya çok yakın---

Pentagon sözcüsüne göre Rusya ve Türkiye İdlib'de çatışmaya çok yakın

Pentagon sözcüsüne göre Rusya ve Türkiye İdlib'de çatışmaya çok yakın
20 Şubat 2020 - 07:21 borsagundem.com

Pentagon Sözcüsü Hoffman, günlük basın toplantısında yöneltilen bir soru üzerine “Ruslar ve Türkler’in İdlib'de daha kapsamlı bir çatışmaya çok yaklaştığını görüyoruz. Bundan kaçınmanın yolunu bulacaklarını umuyoruz” dedi


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 21 Şubat 2020 11:31

    Amacın o değilmi. Türkiyede kargaşa ve iç savaş çıkartmaya. çalışan abd, tek kurtuluş abd lileri ve dostlarını bu ülkeden kovmak

  • Zır zop herif21 Şubat 2020 08:48

    Suriye'de barış ve huzur isteniyorsa Suriye'den çıkmalıyız,buraları dostumuz ABD ve Rusya'ya bırakmalıyız.onlar buraları özgürlük ve barış getirip demokratik bir ortama hazırlayacaklardır.

  • ----------- ??????????-------------20 Şubat 2020 10:17

    sunun konuşlasını bir bakarmısınız.sanki tarafsız biri gibi konuşuyor.pompeo farklı bu farklı.bunlardan bizim baş düşmanlarımız.oradaki terörist kürtler ise bunların tam köpekleri olup, abd ve rusya otur diyor oturuyorlar kalk diyor kaltıyorlar bir komut ile.ben zannetmiyorum rusya bizimle savaşı göze alamız.çünkü biz rusya da her konuda büyük destek verdik eğer desteklerimizi çeker isek kendileri daha çok kayıp ederler.ben Türkiye nin yerinde olsam fırat nehri nin sularını keserim hatta savaşmadan susuzluktan gebersin gitsin şerefsizler.

  • ...20 Şubat 2020 10:07

    ne s400-ne patrıod.. üret kardeşim üret.. gavurun malı ile, bilmen nereye, topraklara girilmez... kendi silahın olsa, sana daha itibarlı davranırlar.. k.kore gi gibi olsa silahların, s400 tekdidide patroid tehdididde, uçak gemiside... hiç biri tehdit olmaz yoksa böyle uçak uçuramazsın suriyede. 

  • Osman20 Şubat 2020 09:11

    Rusya ve Türkiye aman dikkat oyunlara gelmeyin , birileri çok sevinecek.....her iki ülkenin dostluğunu kıskanan fesat düşmanlar işbaşın da.....

  • Mehmet20 Şubat 2020 08:55

    bir kaç çete ile başedemeyip başlarına varil bombası atan rusya savaştan uzak bence... daha dün Türkiye ye deaş a karşı mücadele etmemiz için yalvarıyorlardı. rusya dünkü rusya değil.. Türkiye de dünkü Türkiye değil.. mutlaka barışçıl bir yol bulunacaktır. savaş olası değil ama rusyanın kaybedeceği çok şey var.. en azından kağıttan bir kaplan olduğu ortaya çıkacaktır. nokta

  • ----------- ??????????-------------20 Şubat 2020 10:19

    isteseler yaparlar asıl müslüman görünüp müslümanların baş düşmanı iran ve iti suriye ile kafir abd ingiltere rusya almanya fransa başta olmak üzeri sunni müslümanları kırmak ve Türkiye yi göç ile sıkıştırmaktır.

  • Bika20 Şubat 2020 08:08

    Rusya'yla uçak düşürme günlerine tekrar dönülürse; turizm, Akkuyu nükleer santralının yavaşlatılması, meyve ve sebze ihracatında sorunlar başlar.

  • Erol g.20 Şubat 2020 08:00

    RUSYDAN SATIN ALDIĞIMIZ S400 LER RUS/URİYE UÇAKLARINA KARŞI AKTİF/KULLANILABİLİR HALE GETIRILDIMİ ACABA?

  • Uyumsuz20 Şubat 2020 15:03

    S-400 lerin kurulumu yapıldı mı ki

  • MELTEM GÜZELBAHAR20 Şubat 2020 10:20

    olmaz yazılımının değiştirilmesi gerekir onu zamanla yapabiliriz fakat bizim aynı şekilde menzili 100 km olan hisar sistemimiz var.

  • bu dünyadan biri20 Şubat 2020 07:52

    abd nin ve avrupanın istediği oluyor. biz onların elinde maşayız. niye kendilerini ateşe soksunlar ki? 

  • ______,______20 Şubat 2020 10:22

    ne yapacaksın onların oyunlarını yavaşlatmak veya bozmak ta bir başarı.onlar ile savaştan ziyade akıllı olup, sanayileşerek zarar verebilirsin asıl.içimizde hdp chp ve iyi parti gibi oluşumlar var ise düşmana ne gerek var.