E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPentagon Sözcüsü Beyaz Saray'a atandı---

Pentagon Sözcüsü Beyaz Saray'a atandı

Pentagon Sözcüsü Beyaz Saray'a atandı
21 Mayıs 2022 - 07:27 borsagundem.com

Pentagon Sözcüsü John Kirby'nin, yeni görev yeri Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi. Kararı Başkan Biden duyurdu. Savunma Bakanı Austin, Kirby'e Pentagon'daki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti, yeni görevinde başarı diledi

ABD Başkanı Joe Biden, ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü John Kirby'i Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörlüğüne atadı.

Biden, yaptığı yazılı açıklamada, Kirby'nin daha önce Dışişleri ve Pentagon sözcülüğü yaparak önemli bir deneyim kazandığını ve kendisini Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörlüğüne atadığını belirterek, "John, ABD dış politikasının ve savunma politikasının zorluklarını çok iyi anlıyor ve önemli ulusal güvenlik konularında yönetimimizi düzgün bir şekilde temsil edecektir" ifadesini kullandı.

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, yaptığı yazılı açıklamada hizmetlerinden dolayı Kirby'e teşekkür ederek, "Kirby, Ulusal Güvenlik Konseyindeki ekibe, savunma ve dış politikadaki uzun deneyimiyle önemli bir katkı sağlayacaktır ve kendisi Ulusal Güvenlik Konseyine çok iyi uyum sağlayacaktır." görüşünü paylaştı.

Kirby ise Biden'a kendisine güveni için ve Austin'e de son 18 aydaki liderliği ve desteği için teşekkür etti.

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki görevinden ayrılıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pala21 Mayıs 2022 08:45

    Faiz haram diyip millete altınını dolarını sattırip bankaya yatirttilar. Üstüne de %37 faiz verdiler.srbep olan yapan gibidir