E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPentagon, DEAŞ ile Mücadele Görev Gücü Birimi'ni lağvetti---

Pentagon, DEAŞ ile Mücadele Görev Gücü Birimi'ni lağvetti

Pentagon, DEAŞ ile Mücadele Görev Gücü Birimi'ni lağvetti
01 Aralık 2020 - 06:23 borsagundem.com

Pentagon'dan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada "Bugün Savunma Bakan Vekili Chris Miller, DEAŞ ile Mücadele Görev Gücü Direktörünün istifasını kabul etti" denildi

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Savunma Bakanı Ofisine bağlı DEAŞ ile Mücadele Görev Gücü Birimi'nin lağvedildiğini ve birimin direktörü Chris Maier'in de istifasının kabul edildiğini açıkladı.

Pentagon'dan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada "Bugün Savunma Bakan Vekili Chris Miller, DEAŞ ile Mücadele Görev Gücü Direktörünün istifasını kabul etti" denildi.

Söz konusu birimin görevlerinin Savunma Bakanlığı Özel Operasyonlar ve Düşük Yoğunluklu Çatışma Müsteşar Yardımcılığı ve Savunma Politikaları Müsteşarlığına bağlı bölge ofisleri tarafından icra edileceği belirtilen açıklamada, "Bu değişiklikler, DEAŞ'ın sözde halifeliğini ortadan kaldırmak için yapılan operasyonun başarısını gösteriyor." ifadesine yer verildi.

Açıklamada, Pentagon'un DEAŞ ile mücadeleyi kurumsallaştırma ve bu konuda çabaları bölgelerdeki müttefik ve ortaklarla birleştirme hedefine bağlı olduğu belirtildi.

Söz konusu Görev Gücü, 2017'de kurulmuş başına Maier atanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim01 Aralık 2020 08:07

    Ne mücadelesi haysiyetsiz şerefsiz sapıklar!  Önce  satılmış köpeklerinizi  Türkiye  aleyhine  kışkırtıp  Can finosu  ve diğer feto finolarınızı  Daeş ile işbirliği yapmak ile suçladınız tabi buna muhalif itler de satılmış soysuz savcı da dahil aynı davulu çaldınız.  Sonra ne oldu Türkiye hepsinin canına okudu pkk köpekleri de  dahil.  Amerika soysuzu bunları arka kapıda pkk  kamyonları ile kaçırdı!  Hala bu soysuz alçak satılmış yalancılara basamak olanlar var ya Allah katında yaşarken ve öldükten sonra bunlar önce ceza sonra sonsuz azap çekmeye hazırlansınlar.  Allah ın gazabı münafıkların üzerine olsun.  Amin.