E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPence'in uçağından zorunlu geri dönüş---

Pence'in uçağından zorunlu geri dönüş

Pence'in uçağından zorunlu geri dönüş
23 Eylül 2020 - 04:21 borsagundem.com

New Hampshire'deki miting sonrası havalanan Air Force 2 adlı özel uçak, bir kuş sürüsüne çarpmasının ardından zorunlu geri dönüş yaptı

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in uçağı bir kuş sürüsüne çarptıktan sonra önlem amaçlı, hareket ettiği New Hampshire eyaletine zorunlu geri dönüş yaptı.

ABD basınına konuşan bir Beyaz Saray yetkilisi, Pence'in New Hampshire eyaletinde yaptığı miting sonrası kalkan Air Force Two isimli özel uçağının, kalkıştan kısa bir süre sonra kuş sürüsüne çarptığını belirtti.

Uçağın önlem amaçlı New Hampshire'deki Manchester Havalimanına geri döndüğünü belirten yetkili, Pence ve ekibinin başkent Washington DC'ye bir kargo uçağı ile geri dönmesinin beklendiğini vurguladı.

ABD'de "Air Force One (Hava Gücü 1)" isimli özel uçak, ülkenin başkanının kullanımına tahsis edilirken, "Air Force Two (Hava Gücü 2)" isimli uçak da başkan yardımcısının kullanımına veriliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sacsakalboyatan yobaz femi23 Eylül 2020 05:25

    Trump raaat durmuyo ,,trumpin oyunu bu ,,kendi yardimcisini bile tehlikeye atiyor ,,dunyayi ne hale getirdi ,,abd de akli basinda bir baskan secilmezse dunya bitise gidecek ,,abd deki alt ve orta grubda bitecek kitle olumleri baslayacak ,,,trump secilmis yok edici ,,abd halki gozunuzu acin kendinizi ve dunyayi bitiriyorsunuz ,,abd de polislerin abd halkina yaptigi zulum dunyada yok ,,abd biz dahil dunyada isine gelmeyen herkese saldiriyor ,,kendi baskan yardimcisini bile oldurmeye calisiyor ,,trump yok edici tarihe gecti ,,diger yatdimcisida boris deniyo dunyada ,,,