E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPence: Türkiye'ye FBI heyeti gönderebiliriz---

Pence: Türkiye'ye FBI heyeti gönderebiliriz

Pence: Türkiye'ye FBI heyeti gönderebiliriz
10 Ekim 2018 - 15:25 borsagundem.com

ABD Başkan Yardımcı Mike Pence, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra haber alınamamasına dair, "Suudi Arabistan yardım isterse Türkiye'ye FBI heyeti gönderebiliriz açıklamasında" bulundu

Suudi reformistler için önemli bir platform olan Al Watan gazetesine büyük katkıda bulunan ve Ortadoğu'nun en etkin gazetecilerinden biri olarak bilinen Washington Post Yazarı Kaşıkçı, 2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna gitmiş, kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

ABD Başkan Yardımcı Mike Pence, "Suudi Arabistan yardım isterse Türkiye'ye FBI heyeti gönderebiliriz açıklamasında" bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alkan ulukan10 Ekim 2018 22:35

    cumle soyle olmalıydı. " suudlar ısterse ve Turkıye ızn verırse" ne ıcın gelecek bu herıfler sucu ortbas etmekten acız suudlara yardım ıcın mı? yada kuklası olan suudların kendılerını "abd" yı zora sokacak bır halt yemesınden korktukları ıcın mı?

  • Xtr10 Ekim 2018 20:19

    Dışişleri bakanının çıkıp, "biz izin vermedigimiz sürece tek 1 FBI ajanı bile giremez" demesi lazımdı. Ama işte diyemiyor. Yazık ülkeme.

  • bilader10 Ekim 2018 20:17

    ABD, orta asyadaki bir olayi en onde atlayip kinama ile kalmiyor, yardima haziriz demeci veriyorsa ki; bu yardima haziriz demeci cok kilit soz oluyor, oradaki olaylari zaten kendisi cikarmistir. Sidi, bu FBI meselesi beklenmedik bir hamle, ABD nereye hangi cozulemeyen olay icin FBI gondermis ki? Suudiler, yedikleri naneyi temizleyemiyor, Turkiye'de bu olayda mekan sahibi pozisyonunda, e kime patlarsa ABD ye yarar. Yeterki, biri olayi cozup ABD ye patlatmasin. FBI buraya delil ve olay temizlemeye gelecek, kimse kanmasin.

  • alkan ulukan10 Ekim 2018 22:41

    aynen katılıyorum. gelırken bıransını (papazı) getırırz dıye dusunmus de olabılırler. cumayı gormek lazım .ılgınc seyler oluyor.

  • Xtr10 Ekim 2018 20:37

    Türkiye olayı nasıl kapatırız diye formül arıyor. Ne sınırdışı var ne de hem ABD hem de suudilere bir laf, söz var

  • zalım10 Ekim 2018 18:22

    lan de get işine.fbı miş.densizler......

  • Yürügit10 Ekim 2018 17:03

    Densiz adam, biz izin verirsek girebilir o FBI. Zaten adamı hiç ettiniz, koskoca elçiliğin kamera kayıtları yok, birde üstüne göstermelik iki yüzlü hareketler.

  • Urfa Mustafa10 Ekim 2018 16:51

    elbette böyle teklif edeceksın kı Türk Milleti düşürmek ve papazın serbest kalsın sen ne dersen de Türk adeti en ıyısını yapar bunu bilin

  • Gerçek vatandaş10 Ekim 2018 16:09

    Gavata bak