E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe-Kılıç Harekatı sonrası Yunanistan'da panik! ---

Pençe-Kılıç Harekatı sonrası Yunanistan'da panik!

Pençe-Kılıç Harekatı sonrası Yunanistan'da panik!
27 Kasım 2022 - 09:48 borsagundem.com

Pençe-Kılıç Harekatı sonrası Yunan basınında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bir gece ansızın gelebiliriz" sözleri yeniden gündem oldu.

Türkiye-Yunanistan gerilimi Türkiye'nin dış politikada yaptığı başarılı hamlelerin ardından iyice gerilmiş durumdayken, Pençe-Kılıç Harekatı sonrası Yunan basınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bir gece ansızın gelebiliriz" sözleri yeniden gündem oldu. Türkiye'nin 'niçin bir gece ansızın gelemeyeceğini' değerlendiren Yunan gazetesi haberinde aynı zamanda itiraf gibi bir açıklamada bulunarak Türkiye'nin NATO'da büyük bir güce ve önemli bir role sahip olduğunu söyledi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego28 Kasım 2022 06:51

    Vay yalak ÖZBİR vay

  • Nazim arat28 Kasım 2022 01:06

    Yunan nüfusu kadar içimizde yunan var bizim

  • AHMET ÖZBİLEN27 Kasım 2022 19:19

    Muhalefet partilerinden bir tanesi ne yunanistan a ne abd ye ne ab ülkelerine ne de pkk ypg bir kelam dahi edemediler.yazıklar olsun.

  • reyiz27 Kasım 2022 12:45

    gelecek olan gelir.işaret birakmaz..

  • Mucise Reis ;)27 Kasım 2022 12:27

    Düzensiz durumda Azerbaycan askeri asayiş ve silahlarla Rusya destekli ülkemize gelip kontrol için destek veriyor. Bu durumda Rusya-ABd ülkemize asker sokup bazı noktalarda gerilim sürüyor. Ama ülkemiz parçalanıyor. Bu tarz senaryolar stratejık çalışmalar yapıyorlar... Tabiki Sevr anlaşmasındaki emelleri sürüyor.  Acilen sınır komşuları ve resmi orduları kontrolu ele almalı. Farklı etnık kökenli herkes kayıt altına alınmalı. Kademli olarak göçmenler gönderilmeli, sınır dışında şehirlerde yaşasınlar, tarım vb yapsınlar eski hayatları gibi yaşasınlar. Ülkemizde enık köken olarak KÜRT vatandaşlarımızı kullananlar, şimdide ARAP, SURİYELİ vb etnik kökenleri kullanacaklarmış. Pkk-pyd vb yapı adı değişip içine suriyeliler, araplar , vb kökenlilerde dahil ediliyor. Burada SURİYELİ VATANDAŞLAR ülkemizde ayrıştırıcı kullanılacak. bunlar rapor. çoğu hikaye ama düşünceleri emelleri ortaya çıkıyor.

  • baran28 Kasım 2022 04:42

    Boş teneke tıngırdamış yine!  Çok sorunlu tip! Uzun uzun saçmalayıp ergen aklı ile böylebir ahmağın uydurmalarını  neresinden çıkardığı belli!  Tam bir fetoş finosu.  Merak etme bu ülkede Cumhur ittifkı varken fetoş pkk rum ermeni kırmaları ancak belasını bulur!  Ülke de parçalanmaz!  Senin de hevesin kursağında kalır pislik yaratık dilinin altındaki baklayı bir türlü çıkaramıyorsun hastalıklı acuze.

  • Mucise Reis ;)27 Kasım 2022 12:22

    Yabancı basında farklı stratejist araştırmalar var. ABD gelecekte bozulacak düzen için önlem alıyor.Yani Türkiye sözde kontrolünü kaybeden askeri ve ekonomik olarak yada fakrlı nedenler ile ateş altına düştüğünde.. Etrafında  İran dağıldığında yeni göçler aldığında... içerisindeki etnik kökenler ve gruplaşmalar olduğunda, farklı nüfüsa ve birlik beraberliğini kaybetmiş duruma düşüyor... Bazı dış devletler askeriyenin dağılması sonrasında Bazı şehirlere yandaşlar ile çıkarmalar yapıyor. Dağılmış kökeni ve iç kargaşya düşen bir devlet olduğumuzda Avrupaya bazı göçler olacak , Budurumda avrupalı devletler askeri vb etnık kokenlerı destekleyecek. ABD burada yunanistan üslerinde rahat biçimde poziyonunu rusyaya karşı koruyabilecek. yunanistan batı Türkiye ye çıkabilecek. yani emeller gelecek 10 larca yıl sürecek, dost yok. 

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ27 Kasım 2022 19:21

    Yine sapıtmıssın resmen.

  • Serhan27 Kasım 2022 12:07

    Meral hanıma pkk pyd yi öğretebildikte onları ağababası Abd yi öretemedik Abd yi hangi kefeye koyuyor bilelim Bizden oy istiyor

  • Naim27 Kasım 2022 12:01

    Mualefet teröre karşı edindiğimiz bütün kazanımları bitirmek ve bizi Abd nin emir eri haline getirmek içi çabalıyor

  • borsacı27 Kasım 2022 11:50

    yunanistanı fazla muatap alıp şımamartmamak lazım günü geldiginde osmanlı tokadını indirip çıkalım.

  • AHMET ÖZBİLEN27 Kasım 2022 11:01

    MUHALEFETİN DÜŞMANLARIMIZIN YAPTIKLARINA, ABD NİN YAPTIKLARINA AVRUPA ÜLKELERİNİN YAPTIKLARINA BİR TANE DAHİ KARŞI SÖZLERİNİ DUYMAMAMIZ HALK OLARAK BİZLERİ TEDİRGİN ETMEKTEDİR.BUNLAR NASIL PARTİLER BUNLAR BU ÜLKENİN ÇIKARLARINI  NASIL KORUYACAKLAR.ANA MUHALEFET PARTİSİ VE İYİ PARTİ ÇIKIP TV LERE HALKI UCUZ POLİTİKALAR İLE KANDIRMAKTA YOK BEN GELİR İSEM 2 -3 BİN TL VERECEĞİM YOK YEMEK PARASI YOK ŞUNU VERECEĞİ BUNU VERECEĞİM.ÜLKE OLMAZ İSE MİLYARLAR VERSEN NE OLACAK.

  • Mucise Reis ;)27 Kasım 2022 12:18

    9 adan işgal oldu, kardak akdar gidip alamadın mı diye sordular :D cevap yok.  :D yazıyorsun ama boş yazıyorusn. bir cümle arkanda çöküyor iddaların... abd çuval geçirdi neden o komutandan madalya aldın diye hesap soruncada edepsiz hadsiz ilan ediliyorlar :D hadi buyur cevapla bakalım biraz bilgin varsa : )) Çok basit ilk okul bitirememiş seviyedede düşünceler... Askere gitmeyen adamlar ve sülalesi, vatan perver, askerlik görevini yapanlar düşmanlarla dost :D ya neresinden tutsan komik düşüncelerin var kaale alınıp tartışılamayacak kadar basit.