E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe Kartal-2 Operasyonunda 33 terörist etkisiz hale getirildi---

Pençe Kartal-2 Operasyonunda 33 terörist etkisiz hale getirildi

Pençe Kartal-2 Operasyonunda 33 terörist etkisiz hale getirildi
12 Şubat 2021 - 11:30 borsagundem.com

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde devam eden Pençe Kartal-2 Operasyonunda 2'si örgütün sözde yönetim kadrosunda yer alan 33 terörist etkisiz hale getirildi.

Mehmetçik Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK’lı teröristlere ağır darbe vurdu. Harekat kapsamında 2’si örgütün yönetim kadrosunda 33 terörist etkisiz etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, harekat kapsamında ilk olarak teröristlere ait barınak, sığınak ve mühimmat depoları, sözde karargah yerleri ile mağaralardan oluşan 50'den fazla hedef hava harekatı ile imha edildiği duyuruldu.

40’dan fazla uçak ile İHA/SİHA’lar katılıyor

40’dan fazla uçağın katıldığı harekatta İHA/SİHA’ların yanı sıra tanker uçakları ve Havadan Erken İhbar ve Kontrol Uçakları da görev alıyor. Büyük oranda yerli ve milli mühimmat kullanılan hava harekatında hedefler tam isabetle vuruldu. Hava harekatının ardından ise bölgeye kara unsurları helikopterle indirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)