E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPelosi'den küstah sözler---

Pelosi'den küstah sözler

Pelosi'den küstah sözler
25 Eylül 2020 - 05:27 borsagundem.com

ABD Temsilciler Meclisi'nin Demokrat Partili başkanı Pelosi, Başkan Trump'ı eleştiren açıklamasında Türkiye'yi Kuzey Kore ve Suudi Arabistan gibi ülkelerle aynı kefeye koydu

ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine az bir süre kala, mevcut başkan Cumhuriyetçi Donald Trump ile Demokrat aday Joe Biden arasındaki mücadele de sertleşti. Ancak ülke siyasetinde söz sahibi bazı isimlerin kontrolü kaybettiği de görülüyor. İşte bu isimlerden biri de Temsilciler Meclisi'nin Demokrat Başkanı Nancy Pelosi...

ABD Başkanı Donald Trump’ın seçimleri kaybetmesi durumunda iktidarı barışçı şekilde devretme taahhüdü vermeyi reddetmesine tepki gösteren Nancy Pelosi, Türkiye'yi de karaladı. Türkiye'yi Kuzey Kore ve Suudi Arabistan gibi kapalı rejimlerle aynı kefeye koyan Pelosi'nin Trump’a yönelik, “Kuzey Kore’de değilsiniz, Türkiye’de ya da Rusya’da değilsiniz Sayın Başkan. Bu arada Suudi Arabistan’da da değilsiniz. Amerika Birleşik Devletleri’ndesiniz. Burası bir demokrasi" şeklindeki sözleri dikkat çekti. Pelosi ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ile birlikte değerlendirdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasan25 Eylül 2020 19:59

    Kadını eleştirmeden önce neden bu ülkeleri saymışki ona bakmak lazım, bu ülkelere abd düşman mı, belki biraz rusyaya öyle, suudiler abd izin vermeden tuvalete bile gidemezler, tam bir abd uşaklarıdır, hal böyleyken suudileride aynı kategoriye sokmuş normal olarak, çünkü herşey kralın iki dudağı arasındadır. Keza Rusyada putin ne derse o olur demokrasi filan hak getire. Ama bizim bu ülkelere benzer yanımız mı var bize haksızlık yapmış yani! Şimdi bizim bu ülkelere neyimiz benziyormuş, biz demokrasinin özgür düşüncenin beşiğiyiz, evrensel bir hukuk sistemimiz var! öyle değil mi? Bize gerçekten haksızlık yapmış kadın ne diyeyim.

  • Vatandaş25 Eylül 2020 19:45

    Bakıyorum da aşağıda bir sürü alınganlık ile yazılmış olan mesajlar var, kadın bizi örnek verdi diye neden kızıyoruzki beyler, hep söylediği totaliter tek adamlı rejimler, biz farklımıyız ki? Kaç gazeteci düşünce suçundan içeride, bırakın gazeteciyi normal vatandaş sosyal medyada bir eleştiride bulunsun polis kapısında hakaret suçu. Alınmak yok beyler gerçekler acıdır nokta.

  • Mehmet 25 Eylül 2020 23:07

    Abd de gazeteci kılığındaki satilmislara ne yapılıyor önce bunları öğren sonra yorum yap.

  • Erol g.25 Eylül 2020 11:02

    POLİSLERİNİZİN SİYAHİ INSANLARI DİZLERİNİ BASTIRARAK ÖLDÜRME DEMOKRASİSİ/ÖZGÜRLÜĞÜ OLDUKÇA SİZ ARABİSTAN/KUZEY KORE YÖNETİCİLERİNDEN DAHA ZALİM/KÖTÜ BERBAT YÖNETİYORSUNUZ/YÖNETİCİLERSİNİZ

  • Bika25 Eylül 2020 09:44

    Joe Biden başkan seçilince, Trump'ın arkadaşlarıyla mesafeli olacak görünüyor. Suudi Arabistan prensi Selman'ı Trump çok şımarttı. İstanbul'daki gazeteci cinayetinin sorumlusu olduğu halde cezası kesilmedi.

  • barış25 Eylül 2020 09:09

    Bu kadın (Allah affetsin yaradan ne eylerse güzel eyler) eğer insan olsaydı, hükümetinin barışçıl olarak devrinden önce çıkar kürsüde yapılan ırkçılıklara karşı bir duruş sergilerdi, insan olsaydı, Irak, Suriye, Yemen, Filistin, Afganistan ......... daha nice ülkelerde yapılan ABD katliamlarına atıfta bulunurdu, bunlar tam anlamıyla birer kukla, iplerini şeytanın eline vermiş o diyar bu diyar geziniyorlar. Aslında bunun için o kadar yazılacak şey var ki, ama buna değmez. Sadece mübarek günde Allah bizlerin yardımcısı olsun, hükmünü, adaletini, merhametini bizlerden esirgemesin, Allah Türkleri ve tüm Müslümanları korusun. Amin.

  • mehmet25 Eylül 2020 08:43

    gavur gavurluğunu yapacak şaşacak bir şey yok

  • Nedim25 Eylül 2020 07:30

    Trump kendi ülkesinde derin devletin hakim olduğunu biliyor olmasına rağmen vaziyetin bu derede berbat olduğunu iş başına gelince anladı!  Üstelik  bunlar kendisini de açıkça uyarınca sadece vakit kazanma ya da bunların niyetlerini geciktirme yoluna gidiyor!  İşte bu bayan iskeletor da bu yapının parçası olduğundan açıkça tehdit ediyor.  Bizdeki kr.pto kemal gibi ne işimiz var demiyor  Kuzey Kore de Türkiye de yoksunuz!  Yani buraları niye karıştırıp istikrarsız hale getirmiyorsunuz? Suriye de nispeten huzurlu istedikleri gibi terörist  yatağı olmadığı için derin devletin aç köpekleri  ve bizdeki avaneleri hiç rahat değil.

  • Of25 Eylül 2020 07:19

    Moruk ya

  • Mehmet25 Eylül 2020 07:15

    Cehaletin dibine vurmuş... demek ki okumak da yetmiyor. . Iskelet kadın. . Ha bi de abd yi de ileri demokrasi zannediyor. . Irkçı ligin zirve yaptığı yer. Böyle insanlar abd yi yonetiyorsa batması da yakindir