E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPekcan: Zynga'nın Peak'i alması gurur verici---

Pekcan: Zynga'nın Peak'i alması gurur verici

Pekcan: Zynga'nın Peak'i alması gurur verici
01 Haziran 2020 - 18:48 borsagundem.com

Ticaret Bakanı Pekcan, Zynga'nın Peak'i almasına ilişkin, "Bu, dijital oyun ihracatında büyük başarılar elde eden firmalarımız için gurur verici. Sektörümüzün arkasındayız" değerlendirmesinde bulundu

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türk oyun şirketi Peak Games'in, Zynga tarafından satın alınmasının dijital oyun ihracatında büyük başarılar elde eden firmalar için gurur verici bir gelişme olduğunu bildirdi.

Bakan Pekcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Bakanlığın desteklerinden de faydalanan ve sektörün en önemli oyuncularından biri haline gelen Peak Games'in Zynga tarafından satın alındığını belirtti.

Pekcan paylaşımında, "Bu, dijital oyun ihracatında büyük başarılar elde eden firmalarımız için gurur verici bir gelişme. Desteklerimizle sektörümüzün arkasındayız." değerlendirmesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)01 Haziran 2020 22:40

    Türkiye de drone uçurmak cezaimüeyyide ve yasaklı durumda.. korede, abd de, avruapda genç genç çocuklar drone ları sökuyor, yazılım atıyo riçine, yeniden dizayn ediyor. yeni kodlar ve modellerle var olan değerleri dğeiştiriyor. küçük modellemeleri ünilerde deliştirip farklı uçan ciziler üzerine çalışmalar yapılıyor... sayın bakan önce drone uçuramayan cahil kalmış öğrencilere el atsın :D bıraksın şow işlerini... okullarda THK uçaklarına izin vermiyorlar, kurumu zor duruma düşürüyorlar, ne desteği ? işleri köstek... liselerde 3 devre birleştirip radyo yapamıyor çocuklar, lego seti ile 3 yaşında japon forlatmaları yapıyor evlerinde :D eğitim de seviyede ihracaçda bu. subaneke öğret  ilk okulda, lise bitince adam unutuyor... sistem bu :D gerçekler acı

  • Türk.02 Haziran 2020 01:19

    İçimizdeki bu beyinsizler yüzünden bizi de helak etme Allah ım. Bu laik sekuler batıcı partilerin elinde büyük şehir belediyesi var kaç tane hiç gördünüz duydunuz mu böyle teknoloji ile ilgili kursları açan gençlerin eğitilmesi için para harcayan unvlerle şirketlerle anlaşarak güzel işler yapan. Bir tane bulamazsın. Hep fitne fesat yalan dolan kıskançlık hırsızlık adamına göre ihaleleri vermek. Hiç bir tane hayırlı işleri yok. Allah size akıl fikir versin ıslah etsin.

  • muck01 Haziran 2020 22:37

    yazılım okulları yok. kişisel hamlelerle birileri bişe yapmaya çalışıyor... o oyun şirketine personel yerine, yüzlerce imamhatiple camişlere insan yetiştirdik. ki okada rimama gerekde yok... planlı programlı eğitim sistem ve modelleri lazım...  yazılım alanında ABDye büyük göç veriyoruz.. İtalyada ve fransada otomobil alanında Trük yazılım vemuhendisler, yerli ve milli otomobil için neden türkiye ye gelmiyor? sayın bakan araştırsın. Teklif geldiğini söyleyen Türk insanlarımız, biz oraya gelirsek, bizim başımıza atanan kişileri aşamayız. rahat çalışamayız, atama ile yapılan hiyerarşide iş üretemeyiz diyor... sayın bakan önce iş yapacağı alanları incelesin, sorumluluklarını araştırsın bıraksın magazın haberlerini. dune kadar şirketten haberi var mı ? hiç sanan. varlıgını bile bilmiyordur...

  • Türk.02 Haziran 2020 01:24

    Göklerde uçanarı bugünkü hükümet yaptırdı tam 18 senedir iktidarda hepsi sayın başkan Tayyip Erdoğan'ın ve ak Parti'nin başarısı. Sen anlamazsın kıvrım makarna. Sen çok halkyv seyrediyorsun beynin erimiş. Gel bu tarafa beynin yerine gelsin yazık sana. Burası sadece senin devletin değil sen efendimisin kimden aldın yetkiyide hepsi değerli olan imam-hatip i ayrıştırıyorsun bölücü seni.

  • Tatildilencisi01 Haziran 2020 19:46

    Gurur duyuyoruz , daha cok oyun yapilsin , cocuklarimiz elinde bütün gün Tablet , akilli Telefon , ps4 ,Xbox Bol Bol oynuyorlar ileride cok faydali bireyler olacaklar BU sayede ,en güzel üniversiteyi kazanacaklar.

  • ps4 pes1901 Haziran 2020 19:44

    oyun salonları hala kapalı ama