E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriPegasus'a 3 ödül birden---

Pegasus'a 3 ödül birden

Pegasus'a 3 ödül birden
06 Ağustos 2013 - 10:38 borsagundem.com

Pegasus Hava Yolları, Voyager dergisi okuyucuları tarafından ulusal havayolu kategorisinde 3 ödüle birden layık görüldü

Pegasus Hava Yolları, yayın hayatının 16. yılını kutlayan Türkiye’nin ilk seyahat dergisi Voyager tarafından hazırlanarak, okuyucuları arasında düzenlenen “En İyiler Kimler 2013” anketinde 3 dalda ödüle layık görüldü.
Havayollarının ulusal ve uluslararası olarak iki bölümde değerlendirildiği ankette, Pegasus ulusal havayolları kategorisinde “En İyi Zamanında Hareket”, “En İyi Online Bilet Satış Sitesi” ve “En İyi Uçak İçi Eğlence” dallarında olmak üzere 3 ödülün sahibi oldu.
Voyager okuyucuları tarafından 3 ayrı dalda ödüle layık görülen Pegasus’un Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Pegasus olarak ilkemiz; misafirlerimize uygun fiyatlı zamanında ve yeni uçaklarla seyahat imkanları sunmak. İnternet üzerinden bilet ve hizmet satışı, uçak içi etkinlikler gibi seyahat deneyimi unsurlarını misafirlerimize sunarken bu ilke kapsamında gerçekleştirmekteyiz. Voyager dergisi okuyucuları tarafından 3 dalda ödüle layık görülmemiz, bu ilkelerimizin uygulanması konusundaki başarımızın ve misafirlerimizin bu başarımızı onurlandırmasının bir göstergesidir” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)