E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisPegasus ile ilgili bomba iddialar---

Pegasus ile ilgili bomba iddialar

Pegasus ile ilgili bomba iddialar
07 Şubat 2020 - 08:56 borsagundem.com

Sabah Gazetesi'nden Dilek Güngör bugünkü yazısında Pegasus'un bu hafta yaptığı kazadan yola çıkarak yazdığı yazıda şirket ile ilgili önemli iddialar öne sürüyor.

İşte Dilek Güngör'ün "Bu iddialar Pegasus'u kapattırır" başlıklı yazısı:

"Nereden başlasam bilemiyorum...

Bir tarafta gencecik yaşta yitip giden canlar, diğer tarafta hastanelerde tedavi altına alınan yaralılar...

Hem çok üzgünüm, hem de daha büyük bir felaket yaşamadığımıza seviniyorum.

Biliyorsunuz, önceki akşamüstü Pegasus Havayolları'na ait İzmir-İstanbul seferini yapan uçak normalden daha hızla piste inmeye çalışırken, tutunamayıp, savruldu. Üç parçaya ayrılan uçak yandı. Hepimizin yüreği ağzına geldi. 

Neden oldu, nasıl oldu? Kafalar öyle karışık ki...

Pilotaj hatası mı, maliyet hesabı mı, yönetimsel zaaflar mı, yoksa pist problemi mi? Benim aklımın almadığı, kulenin ters rüzgâr uyarılarına rağmen, Pegasus pilotları hızla geldikleri piste uçağı neden indirmeye çalışıyor da pas geçmiyor?

Uzman bir arkadaşıma sordum. Bir uçak pisti pas geçtiğinde ekstra 500 kilogram yakıt harcıyormuş. Bunun maliyetinin 285 dolar olduğunu söylüyor. Koskoca Ali Sabancı böyle bir para için pilotlara baskı yapmıyordur herhalde!

Peki bir soru daha...

Neden normalden daha hızlı bir şekilde piste yaklaşıyor? Yoksa uçağın fren sisteminde de mi problem var? Dün Pegasus'un Genel Müdürü Mehmet Nane çıkıp bazı açıklamalar yaptı. Ama bu soruların hiçbirine yanıt verilmedi. Herhalde kara kutuyla ortaya çıkacaktır. Ama tek bir dileğim var. Bu meselenin üstü kapatılmasın!

Farkındayım, "ne demeye çalışıyorsun" diye aklınızdan geçiriyorsunuz. Çok uzatmadan anlatayım.
Bu elim kazadan sonra Pegasus'un geçmişteki benzer hadiselerini araştırırken Gülsen Yalçın Yılmaz'ın sosyal medya hesabındaki paylaşımına rastladım. Eşinin Pegasus'ta çalıştığını ancak bakımsız uçaklar, pilotlara yapılan mobbinglerle ilgili rapor tuttuğu için işten atıldığını söylüyordu.

İrtibata geçtim... Uçak teknikeri eşi Güngör Yılmaz'ın Pegasus'ta çalıştığı dönemde tespit ettiği uygulamalara ait iddiaları yenilir, yutulur cinsten değil! Bu şikâyet dilekçelerini, ekleriyle birlikte devletin ilgili kurumlarına göndermişler.

Hatta şöyle söyleyeyim, Pegasus'la ilgili 8 ayrı dosyadan bahsediliyor. Öğrendiğim kadarıyla, bunlar şu anda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denetleme Hizmetler Müdürlüğü'nde müfettişlerin incelemesinde...

Neler mi var bu dosyaların içinde? Mesela, hat bakım sorumlularıyla, teknik ekiplerin ve genel müdürlüğün yazışmaları... Örneğin, bir tanesi 6.Eylül.2019 tarihinde Adana uçağıyla ilgili...

Adana'daki hat bakım sorumlusuyla genel müdürlük arasındaki e-mail trafiğini içeriyor. Uçağın pilot koltuklarının bağlanmış olduğu kızakların aşındığı, acil önlem alınması, kızakların değişmesi gerektiği belirtiliyor. Bunun deftere işlenmesi durumunda uçağın kurallar gereği uçamayacağı söyleniyor. İddiaya göre, teknik personeli İstanbul'da olan Pegasus şirketi, uçağı o halde getirttiriyor.

Bir başka iddia... Trabzon'da 13.01.2018'de pist başında manevra yaparken kontrolden çıkan TC-CPF kodlu uçakla ilgili... Dilekçede yazılanlara göre, genel müdürlükten bazı kişiler kaza yapan Trabzon uçağından parçalardan birini alıp, başka bir uçağa takıyorlar. Doğruysa vahim! Zira, normalde, kaza kırım elemanlarının dışında kimsenin böyle bir yetkisi yok.

Dahası da var... 4.10.2019 tarihinde SAV-Sivas seferini yapan TC-NCE adlı uçakla ilgili...

Uçağın iniş takımlarında bir sorun var. E-mail trafiğine yansıyanlar korkunç... Sivas'taki havalimanında bunun fark edilerek teknik ekip talep edilmesi gerekirken, o meydanda anlaşmalı ekip olmadığı ve uçak pistte fazla bekleyip şirkete para kaybı yaratacağı için mobbingle arıza deftere işlenmiyor. İniş takımları arızası olan uçak o şekilde İstanbul'a geliyor.

Dedim ya, bu iddiaların bir kısmı bile doğruysa vay halimize..."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (53)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ergn14 Şubat 2020 07:41

    Hariçten gazel okumak buna denir.Vakıf olmadığın konuda kulaktan dolma bilgiler ve iddialar.Sabah gazetesi farkı ile...!

  • KERİM14 Şubat 2020 11:44

    NETİCE DE UÇAK PİSTTE DURAMAYIP KAZA YAPMIŞ..SİZCE SORUN NEREDE KADER DE Mİ

  • HAVACI10 Şubat 2020 11:15

    Dilek Hanım, havacılıktan ne kadar uzak olduğunuz yorumlardan belli oluyor. oradan buradan duydum diyerek şirket hakkında görüş bildiremezsiniz etik değil. bu kadar sığ bir konu değil uçak kazası. E5 teki trafik kazalarını yorumlayabilirsiniz ama o potansiyeli gördüm sizde.

  • Borsaacemisi09 Şubat 2020 18:43

    Dilek hanım siz kimin borazancılığını yapıyorsunuz?

  • Manisali08 Şubat 2020 00:10

    Pegasus eskiden beri beğenmem...mecburen daha ekonomik diye bilet aldık...thy ve anadolu çok pahalıydı ...çok paragozdur Ali efendi...müşteri hizmetlerini aradım bilgi için 3 beş dakikalık konuşmada bile...bir aylık cep telefonu kadar faturaya ilave ücret ödedim...hakkım helal değil

  • Erkan Van. 07 Şubat 2020 23:02

    Sakıp Sabancı Allah rahmet etsin vatan millet Sakarya derdi bu Ali Sabancı ne diyiyor ama fetoş burda olsaydı onun uçağını rüzgara pilotların yanlışlarına karşı korurdu. Pegasus. Para para para para para şimdi bu adam ülkemizin parasını alır dışarıda yatırım yapacam der kaçarrrrrr. Hani çikolataçı bisküviçi gibi.

  • Sasa07 Şubat 2020 22:25

    Bu pegasus öyle bir firma ki 2011 2012 gibi iş başvurusu yaptigimda cv almak için pâra istemişlerdi. Yani paraya açlar . Uçağa yeterince bakım yaparlar mı takdir sizin veya ek maliyetlere ne kadar tahammül ederler

  • Hakkı yilmaz07 Şubat 2020 20:28

    Vay kek yok vay su yok.olum sizi zorla mı bindiriyorlar pegasusa.ekonomik için bilet alıyorsunuz sonra gelip burda cemkirmeyin.su kek istiyorsanız verin 1xxx li rakamları alın THY business class bileti catlayana kadar tıkinın.

  • Kaçan Grup07 Şubat 2020 20:14

    pegasus ensarlara , turkevlere okkalı bir bağış yapsın, kara bulutlar dağılır bu hayırla beraber

  • Can can07 Şubat 2020 19:35

    Ilk önce 2017 de bitmesi gereken pist 2019 sonrada 2020 yılının sonuna yetişecek ....sen ilk önce bu pist niye yapılmıyor yoksa yandaş mi yaptırmıyor ilk önce bunu sor kendine

  • Olay Sabiha gökçen değil07 Şubat 2020 20:49

    Pegasus bu yıl 2 kez sabiha gökçende geçen sene ise Trabzon havalimanında pistten çıktı. Sabiha gökçeni ve diğer limanlarını farklı firmalar da kullanıyor. Pistilerin sorunu bir bu firma iniş kalkış yaparken mi ortaya çıkıyor? Sabihada gereken pistin gecikmesi ayrı hata zaten.

  • Mesut Kurukaya07 Şubat 2020 19:24

    ikinci Pist niye yapılmadı diyen arkadaş , hakkeden merak ettim. Oyunu kime verdim. Umarım sabiha gökçen havalimanına ne gerek var , oraya uçakmı iner diyen ekibe vermedin :) sonra çok komik duruma düşülüyor:)

  • Günaydın 07 Şubat 2020 19:21

    Yandaş medya bi kemik buldu oynuyor amaç belli pegasusu baltalamak thy ye yeni havalimanindan iş çıkarmak. Kolay mı muteahhite para lazım

  • Volkan07 Şubat 2020 19:12

    Otobüs tren kazasını haber yapmak nispeten kolay, uçak kazası haberi uzmanlık ister. National Geographic ve Discovery Kanllarında Uçak kazası ve Ne Ters Gitti şeklinde programlar var. Aslen uçak herkes göre değil. Rahmetli Kemal Sunal'da uçak korkusu varmış, eskiden bende de vardı, şimdi daha fazla korkuyorum ama korkmak bir fayda sağlamıyorr, her zaman son duamı edip biniyorum, şimdilk sağız. Kaza oldu ama çok kişi kurtuldu, yani uçak düşünce  illa öleceksin diye bir garanti yok. Materyalist düşüncede olan kişiler için durum malesef endişe verici, sıfır hata riski hala sağlanmış değil.

  • Fb 07 Şubat 2020 19:08

    Hep pegasus uçaklarımı inişte pistten çıkar bu işte büyük terslikler var

  • Kalem07 Şubat 2020 17:34

    Öncelikle Kule, iniş İçin olumsuz bilgilendirme yapmıyor. Hatta bilgilendirmeyi Türkçe yapıyor ki bu tamamen yanlış.İngilizce yapması lazım. Kule yanlış yönlendirme ve konuşma yapıyor.Önce İngilizce konuşmasını bilen kule görevlisi bulsunlar ve pisti uygun hale getirsinler. Dilek Güngör hanımefendi de, kırk yıllık uzman olmuş,atışı serbest bulmuş, birilerine yaranmak için karalama yönünde bir çalışma yapmış, tebrik ederim.

  • .... ???08 Şubat 2020 01:10

    yardımcı pilot yabancı ama ?

  • Hakkı yilmaz07 Şubat 2020 20:17

    Karşındaki İngiliz pilot değil.turk uçağıyla Türkçe konuşulur.cince konuşacak hali yok kule görevlilerinin.

  • Vatandaş07 Şubat 2020 17:25

    Pegasus pilotu yeni kalkış yapan uçağın pilotuyla konuşuyor, o pilot pegasus pilotunun sizin kalkışınızda rüzgar hızı neydi sorusuna 14-15 knot diye cevap veriyor. Kulenin in yada inme demesini beklemeden pas geçmesi gerekirken muhtemelen şirketin pas geçmeyle ilgili maliyet kaygısı yada başka bir durumdan inme kararı veriyor. Yabancı bir kaynakta 737 modellerinin 10 knot kuyruk rüzgarına dayanabilecekleri bilgisi vardı. Pilotların bilgisiz olabileceğini sanmıyorum. Kaza öncesinde de aynı pist kullanılıyordu.

  • NEJDET IRGUL07 Şubat 2020 15:31

    Yagisli havalarda pist kaygan olduğu için sert inerler. Bir uzmana sorup yazsan daha iyi olurdu.

  • !!!09 Şubat 2020 15:31

    İnilmeyecek rüzgarda, Rüzgarı uçağın arkasına alması, uçağı hızlandırması rüzgarla, uçağın önüne, altına alınması gerekir rüzgarın, rüzgar freni,,,, pas geçmemesi olay, ve pilotuda ucuza almışlardır işe sonuç işte bu....

  • Pek muhterem havacılık uzmanı bey07 Şubat 2020 17:28

    Pistin sonundan aşağı düşmesinin nedeni sert inmesi değil zaten, hızının yüksek oluşu.

  • Bir dost07 Şubat 2020 14:03

    Yazinin devamini bile okuyamadim nasil bir karaktersizliktir. Karalama yapmak isin gercek uzmanlari gerekli aciklama yapmadan senin gibi havaciliktan anlamayanlarin yaptigi pesin hukumlu suclayici yazilar.

  • iso07 Şubat 2020 14:01

    3 genel müdür döneminde tek kazası olmayan pegasus'un mehmet nane döneminde 3. kazası... Ve şirket tarihinin ilk ölümlü kazası. Hala o koltuta nasıl oturuyor beyefendi acaba?

  • mustafa temiz07 Şubat 2020 13:28

    uygun fiyatli diye kullaniyordum ama ocak ayinin 5 inde bir daha binmemek icin yemin ettik kibrisa gittim aktarmali pilot cok acemiydi donuste yine aktarmali geldik farkli ucak pegasus yine pilotlar ucagi sert indirdiler yine tatil donusu esim ulkesine dondi bir kac sonra pegasus ucagi pisten cikti ucuslar iptal oldu bence bu sirkette pilot yok kasaplar var 

  • deniz07 Şubat 2020 13:18

    ne kadar bos konusmalar 3 olumle sirket kapatilacak he..hic birseyden haberin olmadigi arastirmadan laf olsum.diye laflari siralamandan belli.thy larinin coktan kapatilmis olmasi lazimdi 50 nin uzerinde olumle sonclanan kac kazasi olmus.ayrica ne kadar yeme icme meraklisisiniz ? thyao atlasjet veriyorda ne oluyor bilet fiyatina ekliyor..pegasus sayesinde millet ucakla seyahet etmye basladi.benim icin kisa surede ve guvenli bir.sekilde ulastirmasi onemli 1 saatle 3 ssat arasi.birsey yemesemde olur.tabii ki son 3 kazasi yenilir yutulur degil neden ve niye oluyor nerde hata var eger bu sektorde devam etmek istiyorlarsa ve insanlarin tekrar guvenini kazanmak icin duzeltirler kendilerini..

  • AHMET ÖZBİR07 Şubat 2020 13:16

    THY-PEGASUS "Sizinle Her Şartta Uçacağız!" Bu firmaların bakımları mükemmel, işkembeden atanlar zır cahiller. İftira etmek çok kötü bir illet. Yolcuların açıklamalarını dinleyin "YILDIRIM UÇAĞIMUZA ÇARPTI" diyorlar, yağmur, fırtına, bir de yıldırım çarpınca olmuş bu kaza. Hamdedelim ki ölümler az oldu, ağır yaralımız fazla değil. Rabbim bizleri kazalardan korusun.

  • 3107 Şubat 2020 15:54

    Otuzbir Ahmet buraya da gelmiş. Bak otuzbir Ahmetcim, pegasus maliyeti düşürmek için uzun süredir, alınmayacak, alınması havacılık kurallarına aykırı riskler alıyor. 3 uçak kaza yapmış. Sen pegasusla uçabilirsin. Umarım bir yerde düşersin de slbir troll maaşı ödemekten kurtuluruz.

  • ?07 Şubat 2020 14:18

    Az ölüm ve az yaralı. senin tatmin eden ölüm oranı nedir? mal mal yazmışsın. Ana ocağı sönmüş sen zırvalıyorsun.

  • : )07 Şubat 2020 13:01

    Gazete haberi değil, savcı gibi iddaname yazmış..  : ))  balyolzda ergenekonda çok okuduk iddaname.. sonuçları belli darbe 15 temmuza zenin oldu her bir iddaname... 

  • ahmet sağlam07 Şubat 2020 12:50

    pegasus kurulduğu günden beri aynı fiyatlara bilet satıyor ama bir su'yu ,çayı bile ikram vermiyor.bu açıdan bakarsanız insandan çok paranın değerli olduğu bir firma karşınıza çıkar.en ufak maliyetten bile kaçan firmanın yakıt,parça değişimi için ne taklalar attığını burdan anlamak mümkün.thy,anadolu jet neden ikramdan kaçmıyor.böyle kazalar neden olmuyor bir düşünün.hatta şirket karlarından da anlayabilirsiniz.9 aylık bilançoda thy 2,500.000.000,pegasus 1.300.000.000.thy pegasusun kaç katı filo büyüklüğünde!!!pist hatası varsa diğerleri neden kaza yapmıyor.

  • LÜTFEN ...07 Şubat 2020 11:28

    2015 ten beri ikinci pist bitirilmemiş, pist bakımları gerektiği gibi yapılmamış, arama kurtarma ekipleri geliştirilmemiş, kule inme demiyor bir kere, öyle bir konuşma duymadık. sadece ters rüzgar var diyor sonrasını duyamıyoruz. yukarıdaki yazı maalesef siyasi bir yazı, söylentiler ne kadar doğru olabilir ki. kara kutu ve rapor henüz çıkmamışken. insanları yanlış yönlendirmeyin objektif bakmaya çalışın lütfen...

  • mustafa07 Şubat 2020 12:44

    aynı pistte tek pegasusu inmiyor.beceriksizliği kendilerinde arasınlar birazda o uçakları hiç boş durdurmuyor.Havada bile düşecek bu hızla bu motor yorgunlukluklarıyla.Daha dün antalya istanbul 150 lira fazla para verip thy den aldılar canımızdan mı değerli mi diyerek 3 ölümlü uçak kazası şirket kapattırır

  • Allah büyük.07 Şubat 2020 11:07

    Tek tesellimiz, orada yakıt tankları ısınarak patlamadı. Eğer yangın vb olsa, 1 satte tahliye edilemeyen onca insan ne olurdu ? aylarca konuşurduk... Şükürler olsun yangın felan çıkmadı. araçda sıkışan, kalan, 1 saat kadar ekip bekleyen onca insanımız malum... Allah sabır versin 3 kişi öldü. biz 5 dk sonra hayata bağlanıcaz. ama o kişiler her bayramda... her özel gunlerde.. ende en çok o kişinin sevdiği yemeği yaptığında... o acılarını hep hissedecekler.. Allah sabır versin. Çok zor bişe. 

  • ...07 Şubat 2020 11:05

    Abd uçak gemilerinde, gemi deki pist aralıksız biçimde temizlenir. kimyasallarla temizlenir. Eğer lastik izleri, yanıcı madda, yağ, vb. mekanık araçaların akıntı ve pislikleri, bazen yağmur suyu ve birikintileri pistleri bozar. iniş yapan uçakları olumsuz etkiler. uçak gemisinde bile, 2 farklı psit vardır. rüzgar ve iklim sorunlarında, diğer alanda kullanılır. havada arıza olur vb. yedek pist vardır. ama sabihada,  tek pist var. pist ağır yaralımış. Kaza oluyor, askeri özel hakerat yardıma gidersen, çukura giriyor araç ve ekip varamadan yaralanıyor. !!! sosyal medyada konuşulanlar ve Tv lerde söylenenler çok çok farklı. 2. Pist yapılmamış hala. Kazadan sonra yapılır artık. 3 can  gitti  : (( bir çok izi olan yaralımız var. psikolojık yaralılar yani. Uçak pisti teknolojisini kullananlar, güvenlik teknolojisini kullanmıyor, çünkü fuzuli masraf görüyor. 

  • Altuğ Tuna07 Şubat 2020 10:55

    Bu firmayi sivil havacılık kurumuna şikayet ettiğim bodrum havalimanında bana o anda en yetkili kamu görevlisi uçak firması sahibinin adini da vererek,a.. s...... canını verir, parasını vermez demişti.

  • mustafa07 Şubat 2020 12:46

    bu saatten sonra bende binmiyorum. artık

  • KEREM KALBURÜSTÜ07 Şubat 2020 10:49

    bu türlü olaylar dünya nın her tarafında olmakta hangi şirket kapatıldı.eğer bir kusur var ise büyük cezalar gelebilir.binlerce calışanın sucu ne onların coluğu cocuğu yokmu.senin gazeteni kapatsalar sen ne diyeceksin.diyelimki sen bu devleti yıkmak için çalıyorsun veya gazetende çektin onlarca adamı öldürdün.hemen gazetemi kapatılsın.bir de yazar olacak bu kişi ben bunu kötü niyetli gördüm.

  • ve07 Şubat 2020 10:27

    Çığ faciası ile ilgili, araştırmacı gazeteci ruhlu dilek hanımın yazılarını merakla bekliyorum... aynı araştırmacı ruh fetonun siyası ayağı ile ilgili, nasıl bir google ve youtube de dökumanlara ulaşıp haber yapacak merak içindeyim. eğer internet bağlantısı yok ise, 1 aylık faturayı ödeyelim. malum masa başından haber yapıyor. sokaklara inemiyor nasıl gazeteci ise : )) 5 gb hediye gönderelim.

  • ...07 Şubat 2020 10:24

    Tren kazasında makinistleri suçlu bulanlar, uçakkazasındada pilotları ve şirketi suçlu bulmları çok normal... tren kazasını yamayanların, uçak kazasında uzman kesilmesi. isimsiz kişieri gazete köşseinde röportaj yapmış gibi yazmasıda bi garip. Gazeteci kişiliğindeki bu kişinin, Türkiye gündemi hakkında son 10 yıldır yazdığı konu başlıklarına baktım... Gazteci ünvanını taşıyamayacak, magazin habercisi olacak kişi. Ki masasından dışarıya hava alanına gelip, bir kaç kişi il konuşsa çok daha güzel bilgiler elde edebilirdi. Masa basşında Dilek anca magazin haberilik yapar. gel pistte bak. isim vermeyen görevlilerle konuş. işte ozaman haberi olursun. sen magazin programı sunacak kaleme sahipsin. Bilgiyok, cinayet işleyen mahkumu hakşim karşısında savunursun anca. : ) Ünvana yazık.

  • Türkoğlutürk 07 Şubat 2020 09:57

    Uçak kazalarında ilk neden hatalı bakım dır. Ülkemizdeki kazalarda ise suçlu zarar görmesin diye plotaj hatası denip üstü kapatılır. Paris de düşen thy uçağı raporuna bakın. Sonra ülkemizde neler yapılmış hatırlayın.

  • HASAN TOSUN07 Şubat 2020 09:54

    ANLAŞILAN HURDAYA ADAY YIĞINLAR UÇUYOR,UÇAN TAPUTTA DİYEBİLİRSİNİZ,AMA KAĞIDI BORSADA 90 TL THY 14 LİRA,AMA OLMASI GEREK 1 LİRA BİLE ETMEZ BU HURDA YIĞINININ KAĞITLARI,GÖRÜNEN O Kİ KAPANIŞA DOĞRU GİDECEK ALANLAR YANACAK,SAVULUN UÇAN TABUTLAR GELİYOR

  • thor07 Şubat 2020 09:45

    saçma sapan,ele alınır bişey yok.AKP lilerin sabiha gökçeni kapatmak için dişleri gıcırdıyor ...Allah rızası için ,içinde rant ve ihanet olmayan bir işiniz varmı.Bu ülke yada sizler bu ülkeye layık değilsiniz ama Türk milletinin kaderi.Pisti neden yıllarca genişletmediniz.Atatürk havaalanında özel firamaya vermek için kapattınız.Aynı şehir hastaneleri gibi.Bunların çoğu Türk değil.Türkler bunların kölesi.Cehalet ve din.Başka bişey değil.

  • AhmetK07 Şubat 2020 12:18

    Korkma lan salak korkma, sabiha devletın chp nın degıl. Laik ataturkcu alinize birsey yapmaz devlet, yarından itibaren ataturk posterı dagıtır ucaklarda sizde alkıslarsınız. surusunden bir orneksin. Acı tarafı da kendınız cok bilincli ve aydın sanmanız..

  • ALİ07 Şubat 2020 09:58

    HER ŞEYİ  SİYASETLE İLGİLENDİREN SA....LAR,,DAN BİR TANESİ..NE DİYELİM ANCAK BİZİM ÜLKEDEN ÇIKAR.

  • Agah var07 Şubat 2020 09:43

    Bu işlere çok ciddiyetle eğilmek lazım

  • Ali acar07 Şubat 2020 09:40

    Yazıklar olsun koskoca pgsus

  • Yusuf 07 Şubat 2020 09:29

    Hiç birşey olmaz. Reis çözer

  • Metin Kaya07 Şubat 2020 09:22

    Böyle bir haber yapmak ve yayınlamanın amacı ne acaba ?

  • szer güneş07 Şubat 2020 09:19

    şirket yönetiminde hata var pilot kendisi bilinçli hata yapmaz mobbing olduğunu düşünüyorum havacılık tarihinin en ağır cezası gelmesi lazım pegasusa bu mantıkla uçak uçurulamaz  bu olaylar uçuş lisans iptaline kadar gitmesi gerekir. 

  • vatandaş07 Şubat 2020 09:51

    Sabiha Gökçen Havalimanı yönetimi eğer ters rüzgar var uçaklar inemeyecek diyorlarsa pisti niye kapatmıyorlar. ya da aylardır yeni pistler niye devreye giremedi.

  • Pegas07 Şubat 2020 09:18

    Keki bile parayla satmaya utanmayan bir firma

  • Ömer yüce08 Şubat 2020 23:53

    Bir kekin lafını yapıyorsan bilet fiyatının 2 katını ver thy ile uç çatlayana kadar ye. Thy zaten yemek pasını yansıtıyor biletlere.