E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPaul Pogba'nın milli takımı bıraktı iddia edildi oyuncu yanıt verdi---

Paul Pogba'nın milli takımı bıraktı iddia edildi oyuncu yanıt verdi

Paul Pogba'nın milli takımı bıraktı iddia edildi oyuncu yanıt verdi
26 Ekim 2020 - 11:37 borsagundem.com

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Paul Pogba bundan sonra Fransa Milli Takımı için forma giymeyecek. Bu kararın perde arkasında ise Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un İslamiyet üzerine yapmış olduğu açıklamalar var

İngiliz basınından The Sun'da yer alan habere göre Pogba, Macron'un İslam üzerine yapmış olduğu açıklamalar sonrasında milli takım kariyerinin sonlandırdı. Konuyla ilgili resmi bir bildirim yapılmazken Pogba'nın bir sonraki milli arada Fransa forması giymeyeceği aktarıldı.

Orta doğu basınında yer alan haberlerde ise Fransa'da yaşanan terör olaylarıyla ilgili olarak İslam'ı suçlama gafletinde bulunan Macron'un bu tutumu sonrasında Pogba'nın da ülkesindeki Müslümanlar adına böyle bir karar aldığı ifade edildi.

  • Fransız yıldız futbolcu iddiaları yalanladı.

    Pogba, instagram hesabında, üzerinde 'yalan haber' yazılı bir ekran görüntüsü paylaşarak, milli takımı bıraktığı yönündeki iddiaların doğru olmadığı mesajını verdi.

    27 yaşında olan Paul Pogba, şu ana kadar Fransız Milli Takımı'nda 72 kez oynadı.

    Müslüman ülkeler Fransa'ya karşı ayaklandı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • memetemmi26 Ekim 2020 16:24

    Pogba, instagram hesabında, üzerinde 'yalan haber' yazılı bir ekran görüntüsü paylaşarak, milli takımı bıraktığı yönündeki iddiaların doğru olmadığı mesajını verdi. şeklindeki haberin devamını okumamışsın sanırım.

  • yakup26 Ekim 2020 13:26

    helal pogba sırada diğer  oyuncular onlardan da bekliyoruz