E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPaşinyan Genelkurmay Başkanı'nı görevden aldı---

Paşinyan Genelkurmay Başkanı'nı görevden aldı

Paşinyan Genelkurmay Başkanı'nı görevden aldı
10 Mart 2021 - 08:45 borsagundem.com

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, istifasını isteyen isimler arasında yer alan Genelkurmay Başkanı Onik Gasparyan'ı görevden aldı.

Dağlık Karabağ’da Azerbaycan’a karşı adeta bir hezimet yaşayan Başbakan Nikol Paşinyan ile ordu arasındaki krizde sıcak bir gelişme yaşandı.

Yenilgiden sorumlu tutulan ve ordunun istifasını istediği Paşinyan, Genelkurmay Başkanı Onik Gasparyan’ı görevden aldı. Daha önceki iki girişimi Cumhurbaşkanı Sarkisyan tarafından veto edilen Paşinyan’ın bu hamlesi, üçüncü kararnameyle doğrudan yürürlüğe girdi.

ERKEN SEÇİM İSTİYOR

Ermenistan ordusu, şubat ayının sonunda dünyayı şoke eden bir açıklamayla Başbakan Nikol Paşinyan ve hükümetin istifasını istemişti. Bunun bir darbe girişimi olduğunu söyleyen Paşinyan sokaklara çıkarak destekçilerini arkasına almıştı. Paşinyan erken seçime gitme çağrısı yapsa da, muhalefet cephesi buna yanaşmıyor. Sözcü

Cumhurbaşkanından Paşinyan'a ikinci ret!

 

Ermenistan'da Paşinyan'dan yeni hamle

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ase5311 Mart 2021 23:30

    askerlerde yavuz hırsız misali. her ne kadar sorumluluk siyasetinse de asıl sorumlu askerdir. bu ermeniler bi 50sene daha g.. toparlayamaz

  • İzzet Baş10 Mart 2021 09:25

    Paşinyanı  Sözde kutluyorum. Yenilgiyi  orduya kesti. Kendini temize çıkardı. Sonucun ilahi adaletin tecellisi  olduğunu kabul et. Masum Azerbeycanlının kanının hesabını veremezsin.