E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPaşinyan: Eylemciler eşyalarımı çalmış---

Paşinyan: Eylemciler eşyalarımı çalmış

Paşinyan: Eylemciler eşyalarımı çalmış
10 Kasım 2020 - 10:30 borsagundem.com

Paşinyan, Azerbaycan karşısındaki mağlubiyetin kabul edilmesinin ardından yaşanan eylemlerde bilgisayar, saat, parfüm ve ehliyetinin çalındığını bildirdi.

Başbakan Nikol Paşinyan’ın Ermenistan’ın işgal ettiği Dağlık Karabağ’da Azerbaycan karşısında yenilgiyi kabul etmesinin ardından, Erivan da protestocular hükümet binası önünde toplandı. Hükümet binasının camlarına kırarak içeri giren protestocular, Paşinyan ve Ermenistan aleyhine sloganlar attı. Bazı protestocular Paşinyan’ın makam odasına girerken Ermenistan Başbakanı'na istifa çağrısında bulundu.

Facebook hesabı üzerinden açıklama yapan Ermenistan Başbakanı, gece yaşanan eylemler esnasında bilgisayar, saat, parfüm ve ehliyetinin çalındığını söyledi.

Ermeniler Paşinyan'ın ofisini bastı

 

Paşinyan yenilgiyi resmen kabul etti! Ermenistan çekiliyor

 

Ermenistan ordusu Karabağ'da ağır kayıp veriyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zalım10 Kasım 2020 18:45

    donu duruyomu acaba :)  :) 

  • TÜRKIYE AZARBAYCAN 10 Kasım 2020 18:07

    Ulan perişanyan abd nin sayasinde başa geldin, sonrada gittin rusyadan medet umdun, gittin suçsuz insanların üzerine bomba yağdırdın kendin kaşındın, sonrada dünyadan medet umdun. Hem işgal edeceksin, hemde haklıyım diyeceksin. İnsan gibi yaşamak varken kininiz kime RTE herturlu teklifi yaptı, iyilik yaramıyor sizin gibi topluluğa...

  • kurt 10 Kasım 2020 17:48

    artık 20 yıl kendilerine gelemezler ve cesaret edemezler  zaten halkı calıktan kırılıyor birde savaşa giriyor bu işler gazatecilige benzemez  herkes kendi işni yapmalı paşıyan  ver topraklarını azerbeycanın dostluk kur türkiyeyinin dostlugunu kazan kapıları ac ülkendeki yoksulluk  ve yatırımlar nasıl gelir düşman oldunda ne oldu 40 gün dayanamadın ölü birermenistan  şimdi iç catışmalar başlar yagmalamalr başlar yokluk adama ambar deldirirpaşiyan ülkesinden kacar  böyle ilersini göremiyen siyaset yapamaz

  • ANTALYA10 Kasım 2020 16:14

    türk milleti uyanık olun fırsat bulursa bu ermeniler her türlü pisliği yaparlar.. bu savaştan bu sonuç çıkar... allahın izniyle bu seferki savaşıda biz türkler kazandık....

  • serok agopyan10 Kasım 2020 16:10

    şu seviyeye bakarmısınız.Biz seni yiğit bildik,cesur bildik sen ise bize parfümüm çalındı,ehliyetim çalındı gibi seviyesiz bir üslupla hitap ediyorsun.vatan toprakları düşman tarafından çalınmış senin umurunda değil.yazıklar olsun.Soçiye gelecem seni dövecem.

  • ANYAN BARIŞYAN10 Kasım 2020 15:32

    Bırak Paşinyan bırak.biz sna aynen RTE gibi bir dünya lideri olarak gördüğümüz için açık farkla iktidara getirdik.Sen de ne vizyon ne de bir liderlik vasfı varmış.yaktın bizi.Bak RTE ülkesini nereden aldı nerele getirdi.bu işler öyle bilgisayarda oyun oynamaya benzemiyor değilmi.anamızı ağlattın.kızlarımızı kadınlarımızı dul bıraktın.ülke artık 40 sene kendine artık gelemez.rusya nında artık karısı yaptın ülkeyi.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU10 Kasım 2020 15:01

    ulan sen eşyalarının hesabını yapıyorsun.ülkene en az 10-20 milyar dolarlık zarar verdin ve binlerce askerini boku bokuna gebertirdin birde sana hediye olarak verilen karabağ elinden kaçırdın.

  • www10 Kasım 2020 13:19

    Seviyesizliğe bak , sanki mezra yönetiyor. Bu garibi kim seçmiş oraya. O kadar atar tutar Lobileri nerede bunların. Hiç ses yok, var bir şeyler ileride

  • tv10 Kasım 2020 12:25

    aküyüde çalmışlarmı :D 

  • Mucise Reis ;)10 Kasım 2020 11:37

    Şeref yoksunu... Sen kundakda ki bebeklerin geleceğini çaldın... Sen  masumların kanını roketler atarak akıttın. Aileleri parçaladın. Sen insanların masumların geleceğini silah zoru ÇALDIN... Masumların canlarını çaldırdın, aldırdın... Şeref yoksunu, kukla... Abilerin seni ortalıkd ayanlız bırakıyor.  Maşa olmayı kabul ettin, şimdi pis şerefsiz halinle yargı karşısına çıkacağın günleri bekle. Kundakdaki bebeğe roket atanların, bu dünyada cezası bellidir. ya ömür boyu hapis... yada idam... GÖZ GÖRE GÖRE DEFALARCA BİLE BİLE, ROKETLERİ MASUMLARA ATEŞLEMENİN cezası başka ne olabilir ???

  • Yüce Asalet 10 Kasım 2020 11:18

    Geçenlerde bu platformda bir arkadaş yok büyük Ermeni askeri vb. galip gelecek diyordu. Nerede o arkadaş , bak liderinizi soymuşlar. Gör bak güvendiğin daglara kar yağmış. Aziz şehitlerimize Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Gazilerimizin de Allah mertebelerini yükseltsin. Hem isgal edeceksin. Hem sivillere saldıracaksın. Sonra orada burada soykirim diyeceksin. Yüce adalet

  • Muhtar10 Kasım 2020 12:31

    O Ermeni pasinyan ı soymaya gitmiş.

  • Uyan10 Kasım 2020 11:11

    parfüm değil deodoranttir o ....

  • acacu10 Kasım 2020 10:40

    Fışkıyeyi de kırmışlar mı ?