E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPaşinyan alay konusu oldu---

Paşinyan alay konusu oldu

Paşinyan alay konusu oldu
01 Ocak 2021 - 17:15 borsagundem.com

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın Türk ürünlerinin ülkeye girişinin yasaklanma kararına ilişkin " Türkiye pazarı sarsılmış durumda." ifadesi sosyal medyada alay konusu oldu

Dağlık Karabağ savaşında Azerbaycan tarafından aldığı büyük yenilgi sonrası Ermenistan'da hain ilan edilen Başbakan Nikol Paşinyan, Yeni Yıl mesajı yayınlayarak, halka seslendi. Paşinyan'ın Türk ürünlerinin ülkeye girişini 6 ay yasaklama kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.  "Türkiye'ye 6 ay geçerli olacak şekilde ağır yaptırımlar uyguladık" diyen Paşinyan, "Bu kararımız ile Türkiye pazarı sarsılmış durumda.Eğer Azerbaycan'a destek vermekten vazgeçerlerse kararımızı tekrar gözden geçiririz" ifadelerini kullandı. Paşinyan'ın açıklamaları sosyal medyada alay konusu oldu.

YENİLGİ SONRASI TÜRK ÜRÜNLERİNE YASAKLAMA
Ermenistan hükümeti, Azerbaycan karşısında aldığı yenilginin ardından Türk ürünlerinin ülkeye girişinin 6 ay yasaklanmasına karar vermişti. Erivan hükümetinden yapılan açıklamada, “Türk ürünlerinin ülkeye girişinin yasaklanması, her şeyden önce güvenlik nedeniyle, Türkiye’nin Karabağ’da yaşananlardaki rolü sebebiyle alınmış bir karardır” ifadelerini kullanmıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnaf ziyareti

Borsalar Biden’ın başkanlığına 3 engelle başlıyor

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın ilk kısmı açıldı

Aşılamadan sonra okullar ne zaman açılır?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ANYAN BARIŞYAN02 Ocak 2021 14:27

    YILLARCA RUSYA, ABD , FRANSA VE İNGİLTERE  BİZLERİ KULLANDILAR VE KAYNAKLARIMIZI SAVAŞA HARÇATTILAR SONRADA ARKADIMIZDA DURMAYIP YALNIZ BIRAKIP EN AZ 50 000 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU VE 30 MİLYAR DOLAR SAVAŞ ZARARI OLDUĞU SÖYLENMEKTEDİR.EĞER BİR DÜNYA LİDERİ RTE OLMASA BUNLAR OLMAZ VE AZERBEYCAN % 20 TOPRAĞINI RAHAT YİNE ALIR İDİK.ARTIK DOSTUMUZ HDP VE CHP İLE İYİ PARTİ NİN İKTİDARINI BEKLEMEKTEN BAŞKA ŞANSIMIZ YOKTUR.

  • izzet BAŞ02 Ocak 2021 16:03

     Böyle  anlayışın sonu budur. Ermenistan kimsenin toprağına göz dikmeseydi de  kimse ölmese olmaz mıydı... Ama şeytani duygular ağır basıyor. Türkler yine insaflı aynı  güç Ermenistan da olsa  yeryüzünde  Türk  bırakmazlardı. Vahşi ve haşin toplum. HANGİ DİNDE VAR SALDIRMAK. İNSAN OLMAK VEYA OLABİLMEK  ÇOK   ZOR....... Ermenistan yönetimi önce insan olmayı kabullensin..... (6) 

  • Can02 Ocak 2021 11:40

    Boykot etsen ne olur etmesen ne olur rezil ediyorsun kendini dünya sana donunu indirip Güler be boykot Muş sersem sepelek

  • Necmettin Nuri OSMANAĞAOĞLU 02 Ocak 2021 10:57

    Hükümet sözcüsü Ömer Çelik'in söylediği gibi Arapların Türk ürünlerini boykotu "yok hükmünde" ise, Ermenilerin Türk ürünlerini boykotu "yok hükmünde" ise bu kadar değersiz liraya rağmen ihracat sürekli düşünüyor, ithalat artıyor.

  • Nedim02 Ocak 2021 10:27

    Bu kadar perişanlığa rağmen orada  tutuluyorsa çok dikkat!   Bu da içimizdeki bazı  p..çler gibi Biden dan medet umuyor.  Malum şerefsiz haysiyetsiz tayfa.   Zaten herkes biliyor artık.

  • L.d01 Ocak 2021 22:23

    Ne oldu paşinyan Cebraile yol Çekirdin Reks edirdin?

  • Ali01 Ocak 2021 22:14

    Şamaryan ye şamarı otur

  • Ali01 Ocak 2021 21:18

    Allah Razı olsun Pasinyandan tüm düşmanlarımıza Allah böyle salak liderler nasip etsin.

  • Memiş demiş01 Ocak 2021 20:55

    Noldu paşinyan raksediyirdin

  • izzet BAŞ01 Ocak 2021 20:41

     Paşinyan biz sarsıldıysak  siz yok oldunuz . Bundan haberin yok mu. Dön arkana da olanları gör. Cahilce sözleri bırak da gerçekleri  gör...... ZAVALLI KENDİNİ KANDIRIYOR. AMA İNANAN YOK. :-*