E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Paris'te polislerden prim protestosu---

​Paris'te polislerden prim protestosu

​Paris'te polislerden prim protestosu
13 Kasım 2013 - 20:06 borsagundem.com

Fransa'da yüzlerce polis meclis binası önünde toplanarak prim kesintilerini protesto etti

Fransa’nın başkenti Paris’te yüzlerce polis, primlerinin kesilmesini protesto etmek amacıyla meclis binası önünde gösteri düzenledi.
Polisler, 2014 yılı bütçesinde güvenliğe ayrılan payın düşük olmasını ve suç ile mücadele için gerekli imkanların kendilerine yeterince verilmemesini de protesto etti.

Polisler protesto gösterisi sırasında, "Polisler kurban edildi", "Vatandaşların Güvenliğini Tehlikeye Atıyorsunuz" yazılı pankartlar taşıdı.
Maaşlarının düşük olmasını protesto eden Marsilya’daki polisler de 5 Kasım’da hükümet aleyhine gösteri düzenlemişti.

Polisler, bütçenin azaltılmasıyla güvenlik riski karşısında kendilerine verilen prim ve tazminatların düşürülmesine sert tepki gösteriyor.

Polislerin söz konusu primleri alamamaları yüzünden aylık maaşlarında 100 ile 200 euro civarında kesintiye gidilmesi bekleniyor. İçişleri Bakanlığı, bu kesintiyle bütçesinde 12 milyon euro tasarruf yapmayı hedefliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • leloup 13 Kasım 2013 21:32

    tabiki kesinti yapacaklar polislerden hep bizdenmi?? kesinti yapacaklar son 3 ayda odedigim vergi nerdeyse 3 aylik maasim gitti DEMOKRASININ OLDUGU ULKELERDE POLIS HAKINI ARAMASINI BILIR diktatorlukle yonetilen ulkeler de ise polis diktatorun eline bakar bizimklerin gucu sadece ogrencilere yeter saygilar

  • hacı13 Kasım 2013 21:12

    bizim polisler ise güçlünün, zenginin, siyasinin, bürokratın bodyguardlığını yapar, onların emriyle mazlumu, garibanı ezer