E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemParis saldırısını yapanlar belli oldu---

Paris saldırısını yapanlar belli oldu

Paris saldırısını yapanlar belli oldu
14 Kasım 2015 - 07:39 borsagundem.com

Dün akşam Paris'te kanlı saldırıları kimin yaptığı ortaya çıktı. Saldırıları IŞİD üstlendi.

Fransa'nın başkenti Paris'teki kanlı saldırıları IŞİD üstlendi. IŞİD'e yakın sitelerden yapılan açıklamada 140'tan fazla insanın öldürüldüğü saldırıların "Avrupa'nın 11 Eylül'ü" olduğu ifade edildi. Paris'te konser salonundaki saldırgan daha fazla rehine öldürmeden polis operasyonuyla yakalandı. Saldırgan tutuklandığı an, "Ben bir IŞİD üyesiyim" diye bağırıyordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş14 Kasım 2015 17:14

    Batı güçleri ortada hiç bir şey yok ken birden ortaya çıkıyor.Bir taşla iki kuş hem islamı kötü algılatmak hemde o bölgede huzursuz ortam yaratmak

  • c214 Kasım 2015 13:38

    yorumumu iyi okuyun anlayın insanlıkdan cıkan o ülkeleri yönetenler, teröre destek verenler, tabiki olan masum insanlara oluyor ! buyüzden tüm dünya teröre ve teröre destek verenlere karsı birlik olmak zorunda, hemen müslümanları suçlamak yerine yada aç susuz vatanlarından edilmiş suriyeli insanların kamplarına saldırarak bu olaylar bitmez !! olayın arkasındaki nedeni yazdım.. lafı başka yerinizden anlayıp bana insanlıkdan nasibini almamış diyemezsin sevgili ALP kardeşim.. önce karşındakini bir anla !.. sonra dünyaya yön veren küresel sermaye güçlerinin nasıl din dil ırk ayırt etmeden dünyada terör estirdiğini anla !.. saygılar

  • Adem14 Kasım 2015 11:53

    Aramızda hala bu it sürülerine laf söyletmeyen insan bozuntuları var.. Yazık, bu kadar mı insanlıktan uzaklaştık...

  • Alp14 Kasım 2015 11:03

    Kendilerini insan olarak tanımlayanların bu insanlık dışı vahşeti yorumsuz ve amasız şiddetle kınaması gerekiyor.. Aşağıdaki c2 rumuzlu yorumu okuyunca insanlıktan ne kadar uzaklaştığımızı hayretle görüyoruz... Bu vahşet tüm insanlığa karşı düzenlenmiş bir saldırıdır..

  • Merve 14 Kasım 2015 10:59

    Işid mi adamı güldürmeyin ne işi var Fransa da işidin?

  • c214 Kasım 2015 10:18

    bizde yedik sizin maniplasyonunuzu !! ne tesadüf tam da G20 zirvesi öncesi terör saldırısı hemde Işid üstleniyor hemen emperyalistlerin iti yani ... ve sınırları kapatmışlar neden cünkü köşeye sıkıştılar mültecileri almak istemiyorlar bahane işte terör müslümanlardan geliyor avrupa halkı ayaklansın bunları istemesin avrupa !!!! Allah sizin nasıl belanızı verecek cok merak ediyorum Emperyalist ülkeler...!!

  • dlbyz14 Kasım 2015 09:48

    tüm Faransa halkının ve insanlığın başı sağolsun çok üzgünüm umarım terrör hak ettiği cezayı her yerde alır

  • toby14 Kasım 2015 09:42

    fransa terörist kirtleri desteklemenin cezasını çekiyor

  • feth12914 Kasım 2015 09:21

    Türkiyenin baş belası terör örgütü merkez üssü Fransada. Belki anlarda insan ölsün istemeyiz. Bizim kırk yıldır içimiz yanıyor.

  • baturayersin14 Kasım 2015 09:10

    türkiyede bombalar taplıyor kimsenin sesi çıkmıyor fransada taplıyor twitter, facebook taziye yayınlıyor. ? yorum size kalmış

  • bekir14 Kasım 2015 09:01

    IŞID uluslar arası, batı destekli, Müslümanlıkla hiç ilgisi olmayan terör örgütüdür. AllahA inan kimse Kutsal Kitabı tam okuyan hiç kimse masum insanları öldüremez. öldürdüğü takdirde hiç çıkmayacakları ebedi cehennemde kalacaklar. insan oldurmekle ilgili ayetleri okuyun.

  • İrfan14 Kasım 2015 08:37

    Sadece sunuyorum.