E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPanama Belgeleri Infantino'yu da vurdu---

Panama Belgeleri Infantino'yu da vurdu

Panama Belgeleri Infantino'yu da vurdu
06 Nisan 2016 - 04:11 borsagundem.com

Sızan belgelerde yer alan UEFA'nın yaptığı bir offshore anlaşmasında o dönem UEFA'da görev yapan FIFA Başkanı Infantino'nun da imzası bulunuyor

Panama belgeleri arasında yer alan bir UEFA Şampiyonlar Ligi yayın hakları anlaşmasında, FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun da imzasının bulunduğu iddia edildi.

İngiltere'nin The Guardian gazetesinde yer alan haberde, UEFA'nın 2006'da Cross Trading adlı off-shore şirketiyle yaptığı yayın hakları anlaşmasında, o dönem UEFA'da yönetici olarak çalışan Infantino'nun da imzasının bulunduğu öne sürüldü.

Geçmişte yolsuzluk yapmakla suçlanan şirket sahipleri Hugo ve Mariano Jinkis'in, 111 bin dolara aldıkları turnuvanın Ekvador'daki yayın haklarını 3 katı fiyatına (311 bin 170 dolar) Teleamazonas kanalına sattığı belirtildi. Şirketin ayrıca, 28 bin dolara elde ettiği UEFA Süper Kupa yayın haklarını da 126 bin 200 dolara aynı kanala sattığı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)