E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPanama artık vergi cenneti olmayacak---

Panama artık vergi cenneti olmayacak

Panama artık vergi cenneti olmayacak
15 Nisan 2016 - 00:54 borsagundem.com

IMF-Dünya Bankası Bahar zirvesi, OECD Genel Sekreteri Jose Angel Gurria'nın verdiği haberle çalkalandı: Panama Uluslararası Vergi Raporlama Standartları'na uyum sağlamayı kabul ettiğini açıkladı

IMF-Dünya Bankası Bahar Zirvesi, OECD Genel Sekreteri Jose Angel Gurria'nın verdiği bir son dakika bilgisiyle çalkalandı.

Gurria, "Birkaç dakika önce aldığımız habere göre Panama uluslararası vergi raporlama standartlarına uyum sağlamayı kabul ettiğini bir resmi açıklama ile duyurdu" dedi.
"Bu haberi aldığımıza çok memnunuz. Bu bir umut ışığıdır" diyen Gurria, Panama'nın vergi konusunda uluslararası bilgi paylaşımı açısından ne kadar uzak bir noktada olduğunu hatırlattı.

Bu ayın başında binlerce sayfalık gizli belgelerin sızması sonrasında çok sayıda iş insanı ve halen görevde olan veya geçmişte görev yapmış çok sayıda siyasetçi ile liderin, Panama'daki gizli hesapları ve kaçırdıkları vergiler açığa çıkmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)