E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPalalı artık aranmıyor---

Palalı artık aranmıyor

Palalı artık aranmıyor
14 Ağustos 2013 - 06:30 borsagundem.com

Palalı saldırgan Sabri Çelebi hakkındaki yakalama kararı 5 Ağustos’ta kaldırıldı

Kaçma şüphesi yok diye serbest bırakılan Sabri Çelebi, 10 Temmuz’da Fas’a gitmiş, 11 Temmuz’da savcının itirazı üzerine tutuklama kararı verilmişti. Bu sırada Sabri Çelebi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianame İstanbul 53’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. Mahkeme 5 Ağustos’ta taraflar olmadan gördüğü tensip duruşmasında, Sabri Çelebi hakkındaki yakalama kararını kaldırdı. Avukatı Turan Öner, Sabri Çelebi’nin tehdit edildiği için dönmediğini belirterek, “Bu nedenle telefonu kapalı. Şikâyetçi olmak için delil topluyoruz” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir Akp Klasiği Daha14 Ağustos 2013 10:12

    Akp'nin yargısı. Gezi Direnişinde Halka her türlü zulümü ve şiddeti uygulatan başbakan ve Akp Hükümetinin yeni bir rezalet ve kepazeliğine tanık oluyoruz. Yandaş yobaz gerici kafa olunca, yandaşa göre Kanun çıkaran köhnemiş zihniyet bunlar. Halkımız dikkatle izliyor her attığınız adımı.

  • ali14 Ağustos 2013 08:55

    işte akp nin adaleti. gezi direnişçilerinden biri orda bir başörtülüyü kesmiş olsaydı bu yargı aynı kararı mı vericekti... bence vermezdi işte sizin taraflı yargınız