E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPalalı adam yurtdışına kaçtı---

Palalı adam yurtdışına kaçtı

Palalı adam yurtdışına kaçtı
12 Temmuz 2013 - 11:31 borsagundem.com

Taksim Talimhane'de Gezi Parkı protestolarına katılanlara palayla saldıran saldırganın yurtdışında olduğu öğrenildi

Taksim Talimhane'de, 6 Temmuz Cumartesi akşamı göstericilere pala ve sopalarla saldıran ve hakkında yakalama kararı bulunan Sabri Çelebi'nin yurtdışında olduğu öğrenildi.
Sabri Çelebi'nin de aralarında bulunduğu 4 kişi, 7 Temmuz'da savcılık sorgularının ardından "kasten yaralama" ve "kamu görevlisine mukavemet" suçlarından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilmiş, nöbetçi mahkeme de 4 şüphelinin serbest bırakılmasına karar vermişti.
Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Veysi Büyükkılıç, 9 Temmuz'da, Sabri Çelebi'nin serbest bırakılmasına itirazda bulunmuştu. Savcı, "suçunun vasıf ve maiyeti" ile "mevcut delil durumunu" itirazına gerekçe göstererek, şüpheli Çelebi'nin tutuklanmasını talep etmişti.
Nöbetçi İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi, Sabri Çelebi'nin tutuklanması için hakkında yakalama kararı çıkarmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çekiç12 Temmuz 2013 12:20

    Ne oldu Palalı...Korkudan ülkeyide terk ettin. Seninle beraber yakında diğer palalırda ülkeden kaçacak , yalnız kalmazsın. Hani esnaf ayakları yapmıştın ne oldu. Neden davanın arkasında olmadın. Ama neredeeeee...

  • zımba12 Temmuz 2013 12:16

    benim palalı kardeşimi kimselere yedirmeyiz..palalı kardeşim dik durmuştur, ama dikleşmemiştir..burdan palalı kardeşime sesleniyorum, dik dur eğilme millet seninle..bu mehmet ali alabora var ya, hep onun yüzünden oluyo bu işler:((