E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPala, Borsa Okulu’nda borsayı anlattı---

Pala, Borsa Okulu’nda borsayı anlattı

Pala, Borsa Okulu’nda borsayı anlattı
25 Kasım 2013 - 13:36 borsagundem.com

Türkiye’nin ilk ve tek Borsa Okulu’nun 4. hafta konuk eğitimcisi Borsa Gündem Genel Yayın Yönetmeni Orhan Pala’ydı

Geleceğin bilinçli yatırımcılarını yetiştirmek ve mali okuryazarlığı yaygınlaştırmak hedefiyle yola çıkan Borsa Okulu’nun, Bahçeşehir Üniversitesi’nin Beşiktaş Kampüsü’ndeki Finans Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim programı hız kesmeden sürüyor.

Gündem Medya Grubu, Bahçeşehir Üniversitesi ve Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği'nin  işbirliğinde hayat bulan Borsa Okulu’nun 4. hafta konuk eğitimcisi Borsagundem.com Genel Yayın Yönetmeni Orhan Pala’ydı.



Borsa Okulu eğitmeni XTB Satış Yönetmeni Levent Kerik’in Türev Piyasaları’na yönelik önemli noktaları, Bollinger Bandı’nın kullanımı ve analiz yöntemlerini anlatmasının ardından söz alan Orhan Pala, katılımın yoğun olduğu derste borsada yaşanan kriminal olaylara değindi. Kulisleri, perde arkasında yaşananları gözler önüne seren Borsagundem com Genel Yayın Yönetmeni Orhan Pala, manipülasyonları, şirket patronlarının borsaya nasıl yaklaştığını, cezalı oyuncuların nasıl tekrardan işlem yaptığına yönelik bilgi ve tecrübesini katılımcılarla paylaştı. BİST’te yaşanan ani fiyat hareketlerine de değinen Orhan Pala, ders sonunda, öğrencilerin ilgisinden çok mutlu olduğunu söyledi.

Teknik olarak müthiş bir donanıma sahip, her öğrenciye Bloomberg ve Matriks Data ekranlarının tahsis edildiği Finans Merkezi’ndeki 5 haftalık eğitim programının sonunda, her katılımcı artık işin püf noktalarını öğrenmiş olarak istediği an borsaya güven ve büyük bir keyifle adım atabilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)