E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPakistan'da ordu göreve çağrıldı---

Pakistan'da ordu göreve çağrıldı

Pakistan'da ordu göreve çağrıldı
25 Kasım 2017 - 21:01 borsagundem.com

İslamabad'da çıkan protesto gösterilerinde 2 kişi öldü, 250'den fazla yaralı var

Pakistan'da polis, mahkeme tarafından iptal edilen seçim yasasındaki değişikliği protesto eden göstericilere operasyon düzenledi.

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da seçim yasasındaki değişikliği protesto etmek için başlayan gösterilerde, göstericiler ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 kişi öldü, 250'den fazla kişi yaralandı.

ORDU GÖREVE ÇAĞRILDI

Pakistan İçişleri Bakanı, orduyu başkent İlamabad'da güvenliği sağlaması için göreve çağırdı.

Başkent İslamabad'da Feyzabad Kavşağı'nda neredeyse üç haftadır oturma eylemiyle yolu kapatan çoğunluğu "Lebbeyk Ya Resulallah Hareketi" üyesi göstericilere bu sabah yaklaşık 8 bin güvenlik görevlisi müdahale etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet yemez26 Kasım 2017 19:15

    AKP ile dost olan ulkenin sonu hayir olmuyor , libya misir suriye ve simdi Pakistan....Ama Pakistan Turkiye dahil hic bir Musluman ulkeye benzemez , 100adet nukleer fuze ve toplamda 1000 adet nukleer bomba var , dunyanin sonunu getirmesin yobazlar

  • bir yorum26 Kasım 2017 07:42

    Pakistanda pentagon-cıa işbaşında.pakistanda amerika pakistanda askeri bir darbe yaptırmak istiyor.Bu görünen bir şey.Haydarabatta cıa nin büyük bir merkezi varmış.İşte o merkez pakistanda darbe için düğmeye basmış anlaşılan.Tabii buradaki amaçlardan biri Türkiyenin çevresinide daraltmak.Kardeş olan ülkeyi düşman hale getirmek bunda hiç şüphe yok.Birde en önemlisi ipek yolunu kendi yönetmek isteyen amerikanın attığı bir adımdır bu olaylar.Amerika bir taşla bir kaç kuş vurmayı seviyor.

  • yandı gülüm keten helva25 Kasım 2017 22:24

    ordu göreve ... biz bu lakırdıları yakın geçmişte çok duyar idik. darısı pakistanlı kardeşlerimizin başına...

  • KILIÇ25 Kasım 2017 22:11

    NEREDE BİR MÜSLÜMAN ÜLKE VARSA KARIŞTIRMAK İÇİN ÇABA GÖTEREN HAYİNLERİ KINIYORUM.PAKİSTANA ALLAH YARDIMCI OLSUN.