E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPakistan'da Erdoğan'ın aracına gül döktü---

Pakistan'da Erdoğan'ın aracına gül döktü

Pakistan'da Erdoğan'ın aracına gül döktü
23 Aralık 2013 - 11:47 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün gece gittiği Pakistan'ın Lahore kentinde temaslarına başladı

Bu sabah Aitchison Koleji'nde kurulan ve Pakistan'ın eyaletlerini temsil eden kültür köyünü ziyaret etmek üzere otelden ayrıldığı sırada yollarda bekleyen Pakistanlılar tarafından Başbakan'ın aracının üzerine gül döküldü. 1886 yılında kulunan Aitchison Koleji, adını o dönemde Pencap Vali Muavini olan Charles Umpherston Aitchison'dan alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakkı23 Aralık 2013 13:10

    sermayeye güce tapanlarla Hak yolda olanların mücadelesi her daim var olmuştur....Yarabbi bunlara fırsat verme..

  • kamil23 Aralık 2013 12:50

    gösteri yapılmış gerçekler ortada tüm dünya başbakanın diktatörlük hevesini görüyor.karşıtlarına iftira tehdit şantaj yapmaktan çekinmiyor.kendine bugüne kadar en büyük desteği vermiş cemaati bile kendine düşman gören bir insan haline geldi.

  • m. kara23 Aralık 2013 12:19

    dökülen güllere aldanmayın. bu durum AKP ve rte nin bittiğinin göstergesi. bu durum kime yarayacak görecez. hiç kimsenin beklemediği bir parti oy patlaması yapabilir.

  • kral23 Aralık 2013 12:09

    senin kıymetini hans biliyor ama ülkemdeki bazı hasanlar bilemiyor ya Allah gönüllerini açsın

  • as23 Aralık 2013 12:04

    Müslüman,malzum,batı uşağı yönetim zulmünde olanlar rte yi efsane görüyor,bu durum emperyalizm-Siyonizm yapılanmaları kudurtuyor.

  • Q723 Aralık 2013 12:01

    Arkadaşlar tek istediğimiz yolsuzlukların ortaya çıkarmak. Başbakanı İndirmek değil. İndirmek olsa idi Burak ve Bilal Erdoğan Üzerinden Gidilirdi. Çıkıp Demiyoki Evet yolsuzluklara karşı savaşıcam bakanım yapmışsa bile onu da silerim. Hala Yolsuzluk yerine yok israil yok cemaat, Yok bilmemle.... Kardeşim Hırsızın hiçmi suçu yok. Rüşvet ALınmış mı ALınmamış mı. ( Allah rızası için imamhatipleri karıştırmayın rüşvet parasıyla yapılan okuldan hayır gelmez )

  • xxx23 Aralık 2013 11:57

    içerideki karşıtlar,dışarıdaki kumpasçılar ve yerli uzantıları işte tamda bu tip Erdoğan algısı yüzünden tezgahlarına hız ve çeşitlilik verdiler.

  • zafer23 Aralık 2013 11:54

    diğer islam ülkeleri senin kıymetini biliyor.biz bimiyoruz